OmdömesStälle

  Recensioner Krea

  Jämföra lån – Recension om Krea

  Om företget Krea

  Företaget Krea grundades under 2018 och består av ett team med mycket erfarenhet, och är idag en av Sveriges ledande lånejämförare för privatpersoner. Målet för Krea är att bli störst i Norden när det kommer till digital jämförelse av företagslån. Tekniska lösningar som gör att företagare kan jämföra, ansöka och ta lån från flera långivare helt digitalt är kärnan i Kreas tjänst. Det gör det lätt för små och medelstora företag att hitta de bästa lånealternativ genom direktintegrationer med datakällor och automatiska processer. Grundarna till hela Krea är själva företagare som tagit lån för att genomföra olika faser. Alla de personernas samlade bild av att ta ett företagslån var att det var omoderna processer, det var krångligt och långa ledtider. Tack vare att de fick den erfarenheten bestämde de sig för att skapa den absolut bästa kundupplevelsen och underlätta för företag att hitta och jämföra de bästa företagslånen. Allt som Krea gör går snabbt, enkelt och tryggt. Eftersom företagare vill lägga sin tid på att driva sin verksamhet framåt, tiden som oftast är begränsad.

  Info film om Kreas verksamhet.

  Vad erbjuder Krea?

  När du ska använda Krea ska du börja med att först fylla i ett enkelt formulär vilket tar ungefär två minuter, och verifiera dig med ditt BankID. Efter det trycker du på ”Få Låneförslag” och då skickas din information digitalt ut till långivarna, all din information hanteras med väldigt hög säkerhet. Inom 24 timmar får du på vardagar upp till 16 olika låneförslag, de ser du direkt på din skärm. Efter att du sätt alla olika förslag kan du enkelt se igenom dem och välja det du tycker skulle passa dig bäst. Efter det är det bara ett steg kvar, och det är att skriva på lånehandlingar, antingen för hand eller digitalt. I de flesta fallen kan du ha pengarna på ditt bankkonto redan samma dag som detta, det beror lite på vilken bank du använder. För att få ta ett lån via Krea måste du ha ett registrerat handelsbolag, aktiebolag eller enskild firma. Det ska inte finnas något skuldsaldo hos kronofogden och det krävs att du har en omsättning på minst 50 000kr/mån eller 600 000kr/år. Det görs en kreditupplysning för att du ska bli godkänd för att få ett lån och om det passar dig så kan du betala av hela eller delat av lånet i förtid. Vissa långivare kan ha en avgift ifall du skulle vilja betala av det i förtid men den avgiften framkommer tydligt då du fått dina olika låneförslag.

  Kontakta Krea

  Du kan kontakta företaget via e-post eller på telefon, på hemsidan kan man även läsa de oftast ställda frågorna och svaren till dem. Anser du att företaget gjort något fel eller att du inte är nöjd med behandlingen av Krea ska du framföra ditt klagomål till kundservicen eller direkt till Kreas klagomålsansvarige. Det går även bra att framföra klagomålet direkt till Finansinspektionen eller Konsumentverket.

  Vad tycker du?

  Har du som företagare tagit eller jämför olika lån via Krea? Berätta då dina erfarenheter av upplevelsen.

  Krea
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Krea

  Din recension

  FAQ

  Är Krea ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Krea. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Krea?

  Krea är huvudsakligen aktivt i Krediter & Lånkategorin, mer specifikt inom Lån, Hemsidor för jämförelse av lån. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Kreas webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.