OmdömesStalle

  Recensioner Enklare

  Lån

  , lån, lån ja, det är något som väldigt många personer hör och tänker mycket på. Vissa kanske ser sitt drömhus framför sig och längtar tills de kan ta ett lån och köpa det huset medans andra redan tagit ett flertal lån under sitt liv och vet hur det hela fungerar. Lån till tomt, hus och renoveringar är väldigt vanligt, eftersom det är inköp som är väldigt dyra annars. Men det finns ju även andra snabblån och sms-lån som många väljer att ta eftersom det plötsligt dykt upp en räkning man inte kan betala på en gång. Oberoende vad det är för lån man än må vara ute efter så finns de allra flesta lånealternativen idag online på internet, endast några få knapptryck bort. Så bart det inte förr, då var man tvungen att at sig till en fysisk bank och skriv under en massa papper, för att sedan behöva vänta i veckor för att få ett besked. I Sverige finns ett företag som erbjuder lån helt online, utan några dolda avgifter. Och det företaget går under namnet Enklare.

  Genom att läsa andra personers recensioner om olika företag kan man få svaret på många knepiga frågor och funderingar.

  Information om Enklare

  Enklare är ett företag som fungerar som en låne- och försäkringsförmedlare. Vilket innebär att Enklare i sig inte kommer att låna ut några pengar utan de hjälper sina kunder att hitta bra låneerbjudanden på marknaden. Enklare har lov av Finansinspektionen att driva sin verksamhet samt att de samarbetar med UC genom att ta kreditupplysningar på deras kunder. Sedan detta företag kom till på den svenska marknaden har de hjälpt över 300 000 personer att jämföra olika lån.

  Vad erbjuder Enklare?

  Inne på företagets hemsida kan man fylla i hur mycket pengar man skulle vilja låna och även på hur lång återbetalningstiden man skulle vilja ha. Man ska även fylla i en orsak till lånet man skulle vilja ta, man kan välja mellan samla, nytt lån eller övrigt. I det första steget av ansökan ska man även fylla i lite personuppgifter och sedan gå vidare till det andra steget. I det andra steget får du som kund ett mejl med olika erbjudanden från olika långivare, där du sedan in lugn och ro kan sitta och välja ut den långivare du tror skulle passa dig allra bäst. Efter det behöver du bara signera ett elektroniskt avtal tack vare ditt BankID och efter det kommer du att få ditt lån utbetald till ditt bankkonto.

  Hur kan man komma i kontakt med Enklare?

  Vid frågor eller funderingar kan man komma i kontakt med företagets kundtjänst antingen via e-post eller telefon. Kundtjänsten är öppen under vanliga arbetstider mellan måndag till fredag. Om man skulle känna att något känns fel eller liknande och man är i behovet av att lämna in en reklamation ska man kontakta kundtjänsten så att den kan hjälpa dig vidare i ditt ärende.

  Har du någon erfarenhet av tjänsterna som Enklare erbjuder? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension.

  Vad är ränta?

  Enklare
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Enklare

  Din recension

  FAQ

  Är Enklare ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Enklare. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Enklare?

  Enklare är huvudsakligen aktivt i Krediter & Lån kategorin, mer specifikt inom Lån, Hemsidor för jämförelse av lån. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Enklare gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.