Enklare

9 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Enklare kommer från 9 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Enklare:

TrustPilot (9)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Enklare erbjuder en högt rekommenderad produkt (96%) med bättre lånevillkor och snabb hantering, vilket ger en enklare och tryggare hantering av smålån. Leveransen av pengar sker snabbt och effektivt (75%) med en trevlig och tillmötesgående kundtjänst. Kunderna uppskattar den fantastiska kundservicen (83%) med pedagogisk och informativ kommunikation (100%) som skapar en positiv och förtroendefull relation. Enklare's website får också högt betyg för sin användarvänlighet och servicekvalitet (75%). Sammantaget ger Enklare ett trevligt intryck med bra bemötande och tydlig kommunikation, vilket gör det till ett pålitligt val för smålån.

Produkt

“Smidig process.”

“Toppbetyg.”

“Enkelt och snabbt”

👍 60   👎 3

Enklare är en högt rekommenderad produkt med en smidig och detaljerad process. Den erbjuder bättre lånevillkor och snabb hantering, med pengar på kontot endast 18 timmar efter första kontakt. Dessutom ger den enkel och tydlig ansökan samt passande lånförslag. Tydlig och noggrann information presenteras, vilket hjälper kunderna att fatta positiva beslut. Produkten anses vara ett bra alternativ till vanliga lån och ger en enklare och tryggare hantering av smålån. (96%)

Leverans

“Smidig process.”

“Toppbetyg.”

“Enkelt och snabbt”

“När jag behövde hjälp så gick det fort och smidigt”

👍 41   👎 0

Enklare erbjuder en smidig och snabb lånehantering med pengar på kontot inom endast 18 timmar efter första kontakt, och utbetalning sker efter 3 dagar. Kundtjänsten är trevlig och tillmötesgående samt ger tydliga uppgifter och kostnader. Processen är effektiv och enkel att genomföra, vilket ger en snabb och smidig servicenivå för kunderna. (75%)

Kundtjänst

“Kan vara svårt att få tag i när det är mycket att göra.”

“Bra service”

“Jätte trevlig Rådgivare”

“Snabb hjälp”

“Bra bemötande och smidigt jobb”

“Inte påträngande säljare.”

“Lyhörd personal.”

“Toppbetyg.”

“Enkelt och snabbt”

“När jag behövde hjälp så gick det fort och smidigt”

“Bra och tydlig handläggare, professionell”

👍 196   👎 10

Enklare har en fantastisk kundservice med hjälpsam och noggrann personal samt en pedagogisk och informativ approach. De respekterar kundens behov och erbjuder en trygg och lugn process. Dock finns det enstaka klagomål på bristande respekt för önskemål om att inte bli kontaktad samt otydlig hantering av nej-svar. Sammantaget verkar kundservicen vara professionell och service-minded med en övervägande majoritet av positiva recensioner. (83 %)

Kommunikation

“Kan vara svårt att få tag i när det är mycket att göra.”

“Jätte trevlig Rådgivare”

“Fick snabbt svar”

“Snabb hjälp”

“Tydlig info”

“Bra bemötande och smidigt jobb”

“Smidig process.”

“Toppbetyg.”

“Enkelt och snabbt”

“Bra och tydlig handläggare, professionell”

👍 115   👎 25

Enklare har en tydlig och pedagogisk kommunikation (100%), vilket gör det enkelt och tryggt för kunderna att förstå processen. De är också serviceinriktade (100%) och ger kontakt på kundernas villkor för att skapa en positiv och förtroendefull relation (100%). Däremot kan vissa kunder uppleva problem med oönskade meddelanden och kan ha svårt att bli av med dem (70%). Det är också viktigt att se till att telefonnumret syns tydligt som företagsnummer för ökad trovärdighet (85%). Sammantaget ger Enklare ett trevligt och tryggt intryck med bra bemötande och tydlig kommunikation.

Webbplats

“Smidig process.”

“Toppbetyg.”

👍 8   👎 0

Enklare's website erbjuder serviceinriktad personal och enkla lånalternativ med möjlighet att få pengar över. Kontakten sker på kundernas villkor och det finns tydlig information tillgänglig. Webbplatsen är smidig, enkel, rak och tydlig enligt recensionerna, vilket gör det enkelt att genomföra ansökan. Bra bemötande och ett bra alternativ till samlingslån. Overall, Enklare's website får en hög betyg på grund av dess användarvänlighet och servicekvalitet. (75%)


Om Enklare

Enklare är en lån- och försäkringsförmedlare i Sverige som har hjälpt över 300 000 personer att jämföra olika lån sedan de kom till den svenska marknaden. Företaget erbjuder en enkel onlineplattform där kunder kan fylla i sin information för att få olika låneerbjudanden från olika långivare. Enklare har Finansinspektionens godkännande och samarbetar med UC för att ta kreditupplysningar på sina kunder. Kunder kan kontakta Enklares kundtjänst via e-post eller telefon för frågor eller funderingar, och eventuella reklamationer hanteras av kundtjänsten. Genom att fylla i personliga uppgifter och signera ett elektroniskt avtal med BankID kan kunder få sina lån utbetalda till sina bankkonton.


Kontaktinformation

Vasagatan 7

111 20 Stockholm

Sverige

📧 kontakt@enklare.se

☎ 010 - 199 25 09

🌐 enklare.seKategorier

Krediter & Lån | Jämförelsesidor För Lån