OmdömesStalle

  Recensioner ComboLoan

  Många som är i tankarna på att ansöka om ett lån för att köpa en ny bil, en tomt eller ett hus väljer att gå till sin egna banks kontor för att sedan få en bunt med 100 papper att fylla på. Visst kan det vara bra att göra så men det kan även vara dåligt eftersom man oftast kan hitta mycket lägre ränta hos någon annan bank eller långivare. Men hur ska man veta varifrån man ska ansöka om ett lån? Jo, det finns företag som arbetar med att jämföra olika lån och krediter, ett företag som gör just detta är Comboloan. Hos dem man kan ansöka om ett lån och få flera olika låneerbjudanden och sedan kan man väja det som man tycker passar bäst för sig själv och sin livssituation.

  Info om Comboloan

  Företaget har funnits på den svenska marknaden enda sedan år 2000 vilket gör dem till Sveriges äldsta jämförelsetjänst för lån. Sedan företagets start har det kunnat hjälpa över 140 000 personer att förbättra sina lånevillkor genom att ge dem ett bättre erbjudande. Hos Comboloan kan du ansöka om ett helt nytt lån eller så kan du samla alla dina lån och krediter i ett nytt lån. Företaget står under Finansinspektionens tillsyn och de använder sig av samma säkerhetslösningar som världens ledande banker.

  Lån, ränta och amortering.

  Tjänster som Comboloan erbjuder

  Om du vill ansöka om ett lån hos detta företag ska du börja med att gå in på deras hemsida, efter det kommer processen att bestå av 3 olika steg. Det första är att du ska fylla i din ansökan, det kommer endast att ta några få minuter och om du känner att du skulle behöva hjälp vid själva ansökan kan du chatta med Comboloan samtidigt som du gör ansökan. Kom även ihåg att det kommer att åka dina chanser att få ett lån om du väljer att ansöka om ett lån med någon annan som tex en partner. Det andra steget är att Comboloan kommer att ta en titt på din ansökan och sedan samla erbjudanden från flera långivare, i de allra flesta fall borde alla erbjudanden inkommit inom de första 24 timmarna. Det tredje och sista steget är att alla olika erbjudanden kommer att samlas så att du kan se dem, och du kommer även att få e-post om det kommer in nya erbjudanden. Efter det kan du sitta i lugn och ro och kolla igenom alla erbjudanden för att sedan välja det som passar dig bäst. Det är helt gratis att göra en ansökan och det kommer endast att göras en kreditupplysning på dig även fast du får flera låneerbjudanden.

  Hur ska man göra om man har någon fråga till Comboloan?

  Om du har några frågor och vill komma i kontakt med företaget kan du välja mellan några olika sätt att kontakta dem. Du kan antingen chatta med dem direkt inne på hemsidan, men du kan även skicka e-post till dem (kundtjanst@comboloan.se), eller så kan du fylla i ett formulär som finns på hemsidan. Om du vill lämna in ett klagomål till Comboloan ska du även fylla i formuläret och beskriva ditt problem.

  Om du har jämfört olika lån hos detta företag ska du inte glömma att skriva en egen recension om dem.

  ComboLoan
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om ComboLoan

  Din recension

  FAQ

  Är ComboLoan ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om ComboLoan. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder ComboLoan?

  ComboLoan är huvudsakligen aktivt i Krediter & Lån kategorin, mer specifikt inom Lån, Hemsidor för jämförelse av lån. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van ComboLoan gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.