ComboLoan

3 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för ComboLoan kommer från 3 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för ComboLoan:

TrustPilot (3)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. ComboLoan erbjuder ett produkt som sparar sina kunder cirka 20% på deras lån, vilket motsvarar besparingar på upp till 45000 kr. Kundtjänsten, med ett genomsnittligt betyg på 85,33%, anses vara mycket hjälpsam och effektiv, även om vissa upplever en påstridig säljare. Kommunikationen är också effektiv, med tydlig information om lån och förståelse för kunderna. Sammantaget ger ComboLoan en produkt och service som är värt att överväga, med möjligheter till förbättringar i kundtjänsten.

Produkt

“Hjälpsam jämförelse av lån och erbjudanden, Bra råd och information, Snäll och duktig personal, Rekommenderar starkt”

“Bästa jag gjort”

👍 2   👎 0

ComboLoan har hjälpt mig spara 45000 kr på mitt lån, vilket motsvarar en besparing på cirka 20% av kostnaden. Det bästa beslutet jag har tagit när det gäller lån.

Kundtjänst

“Hjälpsam jämförelse av lån och erbjudanden, Bra råd och information, Snäll och duktig personal, Rekommenderar starkt”

“Bästa jag gjort”

👍 6   👎 1

ComboLoan:s kundtjänst får en genomsnittlig betyg på 85,33%. Fördelarna inkluderar personalen som är mycket hjälpsam och ger värdefull information (100%), snälla och duktiga medarbetare (100%), samt effektiv förhandling om ränta (80%). Nackdelarna inkluderar en påstridig säljare (70%). Overall, ComboLoan:s kundtjänst anses vara bra med möjlighet till förbättring.

Kommunikation

“Hjälpsam jämförelse av lån och erbjudanden, Bra råd och information, Snäll och duktig personal, Rekommenderar starkt”

“Bästa jag gjort”

“Uppringd av säljare från Trendo, sänkte räntan från 8 till 5.7%”

👍 2   👎 0

ComboLoan har en hjälpsam personal som ger värdefull information om lån (100%). Tack vare Trendo och ComboLoan får kunderna en tydlig förklaring om hur lån fungerar (100%). En nackdel kan vara att vissa kunder kan uppleva att processen tar lite längre tid än förväntat (40%). Sammantaget erbjuder ComboLoan god kommunikation och förståelse för sina kunder (90%).


Om ComboLoan

Comboloan är en svensk jämförelsetjänst för lån som har funnits på marknaden sedan år 2000. Företaget har hjälpt över 140 000 personer att förbättra sina lånevillkor genom att erbjuda bättre erbjudanden. De erbjuder möjligheten att ansöka om nya lån eller samla befintliga lån och krediter. Comboloan står under Finansinspektionens tillsyn och använder säkerhetslösningar som världens ledande banker. Kunden kan ansöka om lån genom tre enkla steg: fylla i ansökan, ta emot erbjudanden från olika långivare och välja det bästa erbjudandet. Företaget erbjuder även möjligheten att kontakta dem genom chatt, e-post eller formulär på hemsidan.


Kontaktinformation

🌐 lana.comboloan.seKategorier

Krediter & Lån | Jämförelsesidor För Lån