Knittingroom

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Knittingroom kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Knittingroom:

Trustpilot

Erfarenheter med Leverans Leverans

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Knittingroom har en lång leveranstid (80%) vilket har lett till upprepade dåliga erfarenheter (60%) för vissa kunder. Kundtjänsten var dock hjälpsam under fördröjningen (50%). Leveransen har tagit upp till 5 veckor (70%) vilket är långt ifrån idealet. Å andra sidan har vissa kunder upplevt en snabb leverans (30%) och en effektiv hantering av beställningen, med varor som motsvarar förväntningarna (70%). Sammantaget verkar leveranstjänsten hos Knittingroom vara ojämn och kan förbättras för att ge en mer tillfredsställande kundupplevelse.

👍 3   👎 8

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.