Kate Spade

88 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 8.8 för Kate Spade kommer från 88 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Kate Spade:

TrustPilot (88)

Erfarenheter med Webbplats Webbplats

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Kate Spades webbplats erbjuder fantastiskt värde med snabb leverans och vackert förpackade produkter (80%). Varorna är precis som visas och beskrivna på webbplatsen, vilket gör det lätt att köpa online (90%). Enkel användning och snabb service håller kunder informerade under hela beställningsprocessen (85%). Enda nackdelen är att det kan vara svårt att hitta returformulär online (80%). Totalt sett är Kate Spades webbplats en fantastisk plats att handla på med hög kundnöjdhet.

“Beställningen kom snabbt och i perfekt skick”

“Älskar Kate Spade och allt utmärkt från beställning till leverans. Vackert förpackat. Kommer definitivt beställa igen.”

“Fantastiskt värde på webbplatsen”

“Kärlek det”

“Snabb service och höll mig underrättad”

“Varorna är precis som visas på webbplatsen och väldigt bra beskrivna.”

“Köpte produkt online, precis som beskrivet”

👍 11   👎 1

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Bella - 6 veckor sedanTrustpilot 🔗

  • Beställningen kom snabbt och i perfekt skick

Stef - 7 veckor sedanTrustpilot 🔗

  • Älskar Kate Spade och allt utmärkt från beställning till leverans. Vackert förpackat. Kommer definitivt beställa igen.

Ciara - 8 veckor sedanTrustpilot 🔗

  • Fantastiskt värde på webbplatsen

Rachel Kelly - 3 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Kärlek det

Lynne O'Neill - 3 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Snabb service och höll mig underrättad

T. - 3 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Varorna är precis som visas på webbplatsen och väldigt bra beskrivna.
  • Utmärkta, högkvalitativa produkter ?

Louisa O'Brien - 3 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Köpte produkt online, precis som beskrivet