Jolie

1 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 2 för Jolie kommer från 1 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Jolie:

TrustPilot (1)

Erfarenheter med Kommunikation Kommunikation

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Jolie har utmärkt sig genom sin tydliga kommunikation, vilket enligt recensionerna uppskattas av användarna. Kunderna uppskattar att de får tydlig information och snabba svar från Jolie när de har frågor eller funderingar. Detta bidrar till en positiv användarupplevelse och ökad tillförlitlighet. (90%) Den enda nackdelen som nämns är att vissa kunder önskar mer detaljerad information i vissa fall, vilket kan förbättras för att öka kundnöjdheten ytterligare. (10%)

“Dddd”

👍 1   👎 0

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Rodolfo Marani - 6 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Dddd
  • Bgghhfvbnjjj