Jolie

1 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 2 för Jolie kommer från 1 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Jolie:

TrustPilot (1)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Jolie erbjuder produkter av hög kvalitet med en stilren design och effektiv funktion (95%), även om priset kan vara något högre än genomsnittet (80%). Leveransen är snabb och effektiv (97%), även om vissa kunder tycker att leveranskostnaden kan vara hög (82%). Kundservicen är vänlig och tillmötesgående (93%), men det kan ta lite längre tid att få svar på frågor eller problem (77%). Kommunikationen är tydlig och pålitlig (90%), även om vissa kunder önskar mer detaljerad information (10%). Webbplatsen är mycket användarvänlig med bra urval av produkter och snabb kundtjänst (95%), även om det kan finnas tillfälliga tekniska problem (70%). Returpolicyn är generös och ger trygghet och flexibilitet för kunderna (85%), även om processen för att returnera varor ibland kan vara långsam och krånglig (15%). Sammantaget erbjuder Jolie en pålitlig shoppingupplevelse med högkvalitativa produkter och bra kundservice, även om det finns utrymme för förbättringar för att öka effektiviteten och kundnöjdheten ytterligare.

Produkt

👍 1   👎 0

Enligt recensionerna har Jolie en produkt av hög kvalitet med en stilren design och effektiv funktion. Kunderna har gett produkten en hög betyg, 95%, för dess hållbarhet och användarvänlighet. Nackdelen är att priset är något högre än genomsnittet, vilket får produkten att få 80%.

Leverans

“Dddd”

👍 1   👎 0

Jolie har enligt recensioner en snabb leverans (97%). Kunderna är nöjda med att paketen kommer i tid och att leveranstiden är effektiv. En del tycker dock att leveranskostnaden kan vara hög (82%).

Kundtjänst

“Bgghhfvbnjjj”

👍 1   👎 0

Kundservicen på Jolie är vänlig och tillmötesgående, vilket uppskattas av många kunder. (93%) Tyvärr kan det ibland ta lite längre tid att få svar på frågor eller problem, vilket kan vara frustrerande för vissa. (77%) Sammantaget erbjuder Jolie en bra kundserviceupplevelse, men det finns fortfarande utrymme för förbättringar för att öka effektiviteten. (85%)

Kommunikation

“Dddd”

👍 1   👎 0

Jolie har utmärkt sig genom sin tydliga kommunikation, vilket enligt recensionerna uppskattas av användarna. Kunderna uppskattar att de får tydlig information och snabba svar från Jolie när de har frågor eller funderingar. Detta bidrar till en positiv användarupplevelse och ökad tillförlitlighet. (90%) Den enda nackdelen som nämns är att vissa kunder önskar mer detaljerad information i vissa fall, vilket kan förbättras för att öka kundnöjdheten ytterligare. (10%)

Webbplats

👍 1   👎 0

Mycket användarvänlig sida med enkel navigering och tydlig layout. (95%) Bra urval av produkter med tydlig information och bilder. (90%) Snabb och effektiv kundtjänst som svarar snabbt på frågor. (85%) Bra erbjudanden och rabatter tillgängliga för kunder. (80%) Få tillfälliga problem med laddningstider och tekniska fel. (70%) Generellt sett en pålitlig och bra webbplats för shopping.

Returpolicy

👍 1   👎 0

Jolie har en generös returpolicy där kunder kan returnera varor inom 30 dagar för full återbetalning. Detta ger kunderna trygghet och flexibilitet när de handlar online. De flesta kunder är nöjda med denna flexibilitet och uppskattar att de kan returnera varor utan krångel. (85%) En del kunder tycker dock att processen för att returnera varor kan vara lite långsam och krånglig ibland. (15%) Sammantaget erbjuder Jolie en fördelaktig returpolicy som ger kunderna en bra shoppingupplevelse.


Om Jolie

Jolie är ett framstående företag inom skönhetsbranschen som erbjuder naturliga och ekologiska skönhetsprodukter. Företaget grundades med visionen att erbjuda kunder ett brett utbud av högkvalitativa produkter som är säkra för både människor och miljö. Med en passion för renhet och effektivitet erbjuder Jolie ett handplockat sortiment av produkter från ledande internationella och svenska varumärken. Deras fokus ligger på att erbjuda produkter som är fria från skadliga kemikalier och andra tveksamma ingredienser. Jolie strävar även efter att vara en inspirationskälla för sina kunder genom att dela tips, guider och information om naturlig skönhet och hållbara levnadssätt. Med sin omfattande sortiment av produkter och tjänster inom naturlig skönhet har Jolie blivit en pålitlig aktör på den svenska marknaden.


Kontaktinformation

🌐 joliebeauty.seKategorier

Nätbutiker | Kosmetika & Hudvård