John Henric

19 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 9 för John Henric kommer från 19 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för John Henric:

Trustpilot

Erfarenheter med Webbplats Webbplats

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. John Henrics webbplats erbjuder en trevlig och lyxig shoppingupplevelse både online och i fysisk butik, med smidiga beställningsprocesser. Det finns dock besvär med färgsättningen på vissa plagg, vilket gör att nyanser inte alltid matchar hemsidans beskrivning. Vissa kunder har även haft problem med avbeställning av order och val av leveransmetod. Trots detta erbjuder John Henric en fräck returpolicy och bra produkter. Sammantaget verkar kunderna vara nöjda med sin shoppingupplevelse hos John Henric, även om det finns små problem som skulle kunna förbättras. (75%)

“Smidig beställning på nätet.”

“Första gången på nätet.”

👍 12   👎 10

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Emil Bjurling - 5 år sedanTrustpilot 🔗

  • Bra sortiment och kvalitet. Gratis frakt och snabb leverans.
  • Smidig beställning på nätet.
  • Första gången på nätet.
  • Många gånger.