HomeWizard

2 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 6 för HomeWizard kommer från 2 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för HomeWizard:

TrustPilot (2)

Erfarenheter med Webbplats Webbplats

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. HomeWizards webbplats är användarvänlig med en installation och konfiguration av enheter som är enkel och smidig (100%). Appen ger möjlighet att enkelt övervaka olika faser vilket underlättar för användaren (100%). Nackdelen är att vissa funktioner kan vara begränsade i jämförelse med andra liknande plattformar (75%). Sammantaget är HomeWizard en pålitlig plattform för smarta hem med en lättanvänd webbplats och app (90%).

“Enkel installation och konfiguration av enheten”

“Smidigt att kunna se olika faser i appen”

👍 2   👎 0

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Lars - 6 månader sedan Trustpilot 🔗

Annan - 12 månader sedan Trustpilot 🔗

  • Fungerar bra
  • Beställde med gratis frakt och fick leverans inom 7 dagar
  • Enkel installation och konfiguration av enheten
  • Smidigt att kunna se olika faser i appen