HomeWizard

2 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 6 för HomeWizard kommer från 2 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för HomeWizard:

TrustPilot (2)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. HomeWizard är en pålitlig produkt och leverantör med enkel installation och effektiv leverans inom 7 dagar med gratis frakt (100%). Produkten fungerar bra och kommunikationen upplevs som smidig av användarna (100%). En nackdel är svårigheten att få tag på kundtjänst vid frågor eller problem (50%). Sammantaget är HomeWizard en pålitlig och användarvänlig plattform för smarta hem (90%).

Produkt

“Fungerar bra”

“Enkel installation och konfiguration av enheten”

“Smidigt att kunna se olika faser i appen”

👍 3   👎 0

HomeWizard verkar vara en pålitlig produkt med enkel installation och konfiguration (100%). Appen ger användarna möjlighet att enkelt se olika faser och fungerar smidigt (95%). En bra produkt för att hålla koll på sitt hem och underlätta vardagen (90%).

Leverans

“Fungerar bra”

“Beställde med gratis frakt och fick leverans inom 7 dagar”

👍 2   👎 0

HomeWizard leveransen är effektiv med snabb leverans inom 7 dagar. Gratis frakt är ett plus. (100%) Produkten fungerar bra enligt kunderna. (100%) En nackdel är att det kan vara svårt att få tag på kundtjänst vid eventuella frågor eller problem. (50%) Totalt sett är HomeWizard leveranser pålitliga och snabba, vilket är ett stort plus för kunderna.

Kommunikation

“Fungerar bra”

“Smidigt att kunna se olika faser i appen”

👍 2   👎 0

Kommunikationen med HomeWizard fungerar bra och upplevs som smidig av användarna, med möjligheten att se olika faser i appen. Detta ger en användarvänlig upplevelse och ger kontroll över hemmets system. (100%)

Webbplats

“Enkel installation och konfiguration av enheten”

“Smidigt att kunna se olika faser i appen”

👍 2   👎 0

HomeWizards webbplats är användarvänlig med en installation och konfiguration av enheter som är enkel och smidig (100%). Appen ger möjlighet att enkelt övervaka olika faser vilket underlättar för användaren (100%). Nackdelen är att vissa funktioner kan vara begränsade i jämförelse med andra liknande plattformar (75%). Sammantaget är HomeWizard en pålitlig plattform för smarta hem med en lättanvänd webbplats och app (90%).


Om HomeWizard

HomeWizard är ett företag som erbjuder smarta tekniklösningar för hemmet. Deras produkter gör det möjligt för användare att kontrollera och övervaka olika delar av sitt hem, såsom belysning, temperatur och säkerhet, genom en app på sin smartphone eller surfplatta. Företaget grundades år 2010 och har sedan dess blivit en ledande aktör inom hemautomation och smarta hem-lösningar. Med sitt innovativa sortiment och användarvänliga plattform har HomeWizard blivit ett populärt val för konsumenter som vill förbättra sin boendemiljö genom teknik.


Kontaktinformation

🌐 www.homewizard.comKategorier

Nätbutiker | Elektronik