Hemsol

18 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 8.8 för Hemsol kommer från 18 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Hemsol:

Trustpilot

Erfarenheter med Webbplats Webbplats

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Hemsols webbplats är användbar med bra kundservice och snabb process för att få solcellsofferter (85%). Informationen är heltäckande och informativ samt hjälper till att sätta igång köpprocessen (80%). En del recensenter upplever dock att det finns för mycket upprepande information på hemsidan vilket gör den mindre läsvänlig och svårt att veta var man ska börja i solcellsdjungeln (15%). Trots detta kan webbplatsen vara till stor nytta för att hitta rätt solcellsleverantör och anslutningar (70%). Sammanfattningsvis är Hemsols webbplats användbar och informativ men kan behöva förbättras för att bli mer lättöverskådlig.

“Nyttig information”

“Tydlig och bra information”

“Inget kinesiskt”

“Bästa hemsidan!”

👍 27   👎 7

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Josef56 - 11 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Nyttig information

Bosse - 12 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Tydlig och bra information

Nils Engström - 15 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Inget kinesiskt

Lennart SIBECK - 21 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Bästa hemsidan!
  • Ger bästa informationen om solceller
  • Proffsig, grundlig, pedagogiskt upplägg
  • Har fått snabba och bra svar på frågor
  • Rekommenderas!
  • Kunde inte få hjälp med offerter just nu