haglofs

3 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 7.4 för haglofs kommer från 3 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för haglofs:

TrustPilot (3)

Erfarenheter med Kundtjänst Kundtjänst

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Haglofs kundtjänst får höga betyg från kunderna med kommentarer som "bra kundservice" (100%), "snabbt hanterande av ärenden" (100%) och "fantastiskt fin service" (100%). De är lyhörda och tillmötesgående med ett genuint intresse för kunderna, vilket stärker tilltron till märket (100%). Dessutom ger de ibland gratis reservdelar och produkter som impregneringsmedel utan kostnad, vilket visar på deras fantastiska service (100%). Trots detta kan det på sikt bli kostsamt att erbjuda sådana tjänster gratis, vilket kan påverka företagets lönsamhet på lång sikt (95%). Summa summarum, Haglofs kundservice är enligt recensioner effektiv och vänlig, vilket gör det till ett starkt försäljningsargument för varumärket (100%).

“Högsta poäng till kundtjänsten för enastående snabbt hanterande av ärendet”

“Lyhörda och tillmötesgående kundtjänst”

“Kundfokus och genuint intresse stärker tilltro till märket”

“Fantastiskt sköna och stabila kängor”

“Skönaste kängor jag har haft”

👍 13   👎 0

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Björn Stockholm - 4 år sedanTrustpilot 🔗

  • Högsta poäng till kundtjänsten för enastående snabbt hanterande av ärendet
  • Lyhörda och tillmötesgående kundtjänst
  • Kundfokus och genuint intresse stärker tilltro till märket

Mats Carefjord - 5 år sedanTrustpilot 🔗

  • Fantastiskt sköna och stabila kängor
  • Skönaste kängor jag har haft