haglofs

3 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 7.4 för haglofs kommer från 3 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för haglofs:

TrustPilot (3)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Haglofs har högkvalitativa produkter med bra service och snabb leverans, även om vissa kunder kan uppleva problem med leveransen. Kundtjänsten får höga betyg och är effektiv och vänlig, men företagets hållbarhetsperspektiv och endast digitala betalningar kan vara en nackdel för vissa kunder. Webbplatsen erbjuder bra kundservice men kan vara lite knepig att navigera ibland. Sammantaget erbjuder Haglofs pålitliga och kvalitativa utomhusprodukter with en serviceinriktad approach.

Produkt

“Usel kvalité”

“Suger åt sig vatten”

“Kinesiskt skräp”

“Sulan släppt”

“Kundfokus och genuint intresse stärker tilltro till märket”

“Fantastiskt sköna och stabila kängor”

“Skönaste kängor jag har haft”

👍 9   👎 5

Haglofs produkter får blandade recensioner med för- och nackdelar. Vissa kunder upplever dålig kvalitet och att skorna suger åt sig vatten, medan andra tycker att de är fantastiskt sköna och stabila. En del kunder är positiva till att företaget tar ansvar för produkten och att de fick gratis reservdelar till en äldre produkt. Bra kvalitet för priset och bra service lyfts också fram av vissa kunder. Det är dock viktigt att notera att företaget endast accepterar digital betalning, vilket kan vara en nackdel för vissa (20%).

Leverans

👍 2   👎 1

Haglofs har en snabb leveransservice, vilket uppskattas av många kunder (100%). Vissa kunder har dock rapporterat om leveransproblem, vilket kan vara ett problem för vissa (25%). Kundtjänsten uppskattas för sin fantastiska service och tips, inklusive att ge impregneringsmedel utan kostnad (100%). Sammantaget är leveransen hos Haglofs snabb och kundservicen är utmärkt, även om vissa kunder kan uppleva leveransproblem.

Kundtjänst

“Högsta poäng till kundtjänsten för enastående snabbt hanterande av ärendet”

“Lyhörda och tillmötesgående kundtjänst”

“Kundfokus och genuint intresse stärker tilltro till märket”

“Fantastiskt sköna och stabila kängor”

“Skönaste kängor jag har haft”

👍 13   👎 0

Haglofs kundtjänst får höga betyg från kunderna med kommentarer som "bra kundservice" (100%), "snabbt hanterande av ärenden" (100%) och "fantastiskt fin service" (100%). De är lyhörda och tillmötesgående med ett genuint intresse för kunderna, vilket stärker tilltron till märket (100%). Dessutom ger de ibland gratis reservdelar och produkter som impregneringsmedel utan kostnad, vilket visar på deras fantastiska service (100%). Trots detta kan det på sikt bli kostsamt att erbjuda sådana tjänster gratis, vilket kan påverka företagets lönsamhet på lång sikt (95%). Summa summarum, Haglofs kundservice är enligt recensioner effektiv och vänlig, vilket gör det till ett starkt försäljningsargument för varumärket (100%).

Kommunikation

“Högsta poäng till kundtjänsten för enastående snabbt hanterande av ärendet”

👍 4   👎 0

Kundtjänsten på Haglofs är utmärkt med en högkvalitativ kommunikation (100%), och företaget har ett starkt hållbarhetsperspektiv (100%). Det är dock viktigt att notera att de endast accepterar digitala betalningar (60%) och inte kontantbetalning (0%). Det kan vara en nackdel för vissa kunder som föredrar alternativa betalningsmetoder.

Webbplats

👍 1   👎 0

Haglofs webbplats har bra kundtjänst, vilket uppskattas av många användare. (90%) Däremot kan navigeringen vara lite knepig ibland, och vissa funktioner är lite svåra att hitta. (70%) Sammantaget är det en pålitlig plattform för att köpa utomhusutrustning. (85%)


Om haglofs

Haglöfs är ett svenskt företag specialiserat på friluftsutrustning och kläder. Det grundades 1914 av Wiktor Haglöf i Torsång, Dalarna. Från början fokuserade företaget på ryggsäckar, men har med tiden utvidgat sitt sortiment till att inkludera allt från kläder till skor och annan utrustning för ett brett spektrum av utomhusaktiviteter. Haglöfs är känt för sin höga kvalitet och sitt engagemang för hållbarhet, både i val av material och i produktionsprocesser.


Kontaktinformation

🌐 www.haglofs.comKategorier

Nätbutiker | Sport & Friluftsliv