Geekmaxi

2 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Geekmaxi kommer från 2 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Geekmaxi:

TrustPilot (2)

Erfarenheter med Leverans Leverans

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Geekmaxi har en snabb leveranstid, produkterna är mycket väl packade och enkla att montera, vilket uppskattas av kunderna (100%). Dock är det något osäkert att köpa på internet enligt vissa användare (40%). Sammantaget erbjuder Geekmaxi en snabb och säker leverans utan problem eller tullavgifter till Sverige (100%).

“Snabb leverans”

“Produkten mycket väl packad”

“Mycket snabb leverans, inga problem och ingen tullavgift till Sverige, perfekt!!”

👍 5   👎 1

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Micael - 7 veckor sedanTrustpilot 🔗

  • Snabb leverans
  • Produkten mycket väl packad
  • Betalning via PayPal
  • Bra pris

Stefan Willner - 4 år sedanTrustpilot 🔗

  • Mycket snabb leverans, inga problem och ingen tullavgift till Sverige, perfekt!!