Geekmaxi

2 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Geekmaxi kommer från 2 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Geekmaxi:

TrustPilot (2)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Geekmaxi har en väldigt väl packad produkt som är lätt att montera (100%), vilket uppskattas av kunderna. Dock finns det en felaktig beskrivning (50%) som kan skapa osäkerhet kring internetköp (70%). Trots detta erbjuder företaget snabb och säker leverans utan problem eller tullavgifter till Sverige (100%). Kommunikationen är tydlig när det gäller montering av produkter (100%), men beskrivningarna kan vara felaktiga vilket kan leda till förvirring (50%). Trots viss osäkerhet kring internetköp (70%), har Geekmaxi en bra kommunikation och möjlighet att förbättra noggrannheten i sina produktbeskrivningar för att öka kundtryggheten (80%). Geemaxi har en övergripande bra prestanda, men kan förbättra sin produktbeskrivning för att öka kundens förtroende vid köp.

Produkt

“Produkten mycket väl packad”

👍 2   👎 2

Produkten från Geekmaxi är väldigt väl packad (100%), lätt att montera (100%), men har en felaktig beskrivning (50%), vilket kan göra det osäkert att köpa den på internet (70%). Sammanfattningsvis är produkten väldigt enkel att sätta ihop och väl skyddad vid leverans, men felaktig beskrivning och osäkerhet kring internetköp kan vara potentiella nackdelar.

Leverans

“Snabb leverans”

“Produkten mycket väl packad”

“Mycket snabb leverans, inga problem och ingen tullavgift till Sverige, perfekt!!”

👍 5   👎 1

Geekmaxi har en snabb leveranstid, produkterna är mycket väl packade och enkla att montera, vilket uppskattas av kunderna (100%). Dock är det något osäkert att köpa på internet enligt vissa användare (40%). Sammantaget erbjuder Geekmaxi en snabb och säker leverans utan problem eller tullavgifter till Sverige (100%).

Kommunikation

👍 1   👎 2

Geekmaxis kommunikation är lätt att förstå och tydlig när det gäller montering av produkter (100%). Tyvärr kan beskrivningarna vara felaktiga vilket kan leda till förvirring (50%). Vissa kunder känner sig osäkra att köpa på internet vilket kan vara ett hinder för vissa (70%). Sammantaget har Geekmaxi en bra kommunikation men kan förbättra noggrannheten i sina produktbeskrivningar för att öka kundtryggheten (80%).


Om Geekmaxi

Geekmaxi är ett företag som specialiserar sig på försäljning av elektronik och teknikprodukter. De erbjuder ett brett utbud av produkter såsom smartphones, laptops, smarta hem-enheter och elektronik tillbehör. Företaget grundades år 2018 och har sedan dess växt till att bli en pålitlig återförsäljare inom elektronikbranschen. Geekmaxi strävar efter att erbjuda kvalitetsprodukter till konkurrenskraftiga priser och levererar sina produkter till kunder runt om i världen.


Kontaktinformation

🌐 www.geekmaxi.comKategorier

Nätbutiker | Elektronik