Flygupplevelse

3 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Flygupplevelse kommer från 3 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Flygupplevelse:

TrustPilot (3)

Erfarenheter med Webbplats Webbplats

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Flygupplevelses webbplats har fått fantastiska recensioner med 100% positiv feedback. Användare har prisat den minnesvärda och fantastiska upplevelsen som erbjuds, liksom den bra servicen från instruktörer och kontaktpersoner (100%). Många planerar att återvända och göra aktiviteten igen, då webbplatsen fungerar helt enkelt som den ska och är jättebra rakt igenom (100%).

“Jättebra rakt igenom”

👍 6   👎 0

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Rickard Kähler - 24 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Jättebra rakt igenom
  • Bra kontakt, upplägg
  • Häftig upplevelse
  • Trevliga och proffsiga piloter