Flygupplevelse

3 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Flygupplevelse kommer från 3 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Flygupplevelse:

TrustPilot (3)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Flygupplevelse är ett toppklassigt företag som erbjuder en fantastisk och minnesvärd flygupplevelse för kunderna. Piloten är kunnig och pedagogisk, vilket skapar en trygg atmosfär under flygningen. Kunderna är mycket nöjda med kundservicen och tycker att kommunikationen är proffsig och inspirerande. Webbplatsen har fått enastående recensioner med positiv feedback och många planerar att återvända för att göra aktiviteten igen. Kunden rekommenderar starkt Flygupplevelse för en magisk stund i luften. (94% av 100%)

Produkt

“Enormt belåtna”

“Verklig upplevelse”

“Rekommenderar upplevelsen starkt”

“kunniga pedagoger”

“fantastisk flygtur”

👍 41   👎 0

Flygupplevelsen hos Flygupplevelse är en fantastisk och minnesvärd upplevelse enligt alla recensioner. Piloten är riktigt kunnig, proffsig och pedagogisk vilket skapar en trygg atmosfär under hela flygningen. Att få spaka ett flygplan och känna adrenalinkicken rekommenderas starkt av alla besökare. Upplevelsen är helt enkelt toppklass och överträffar förväntningarna med motiverande instruktioner som kan inspirera till att bli pilot. Möjligheten att få flyga planet själv är en oförglömlig och magiskt stund som rekommenderas till alla som vill prova att flyga på riktigt. (78% av 100%)

Leverans

👍 4   👎 0

Flygupplevelse levererar en toppklass upplevelse som är unik i Sverige, perfekt för alla som är intresserade av att prova på att flyga på riktigt. Kunderna rekommenderar starkt och planerar att göra om upplevelsen. (100%)

Kundtjänst

“Enormt belåtna”

“Total närvaro och professionellt sätt”

“Rekommenderar upplevelsen starkt”

“Jättebra rakt igenom”

“Bra kontakt, upplägg”

“Häftig upplevelse”

“Trevliga och proffsiga piloter”

“kunniga pedagoger”

“rekommenderar varmt”

👍 52   👎 0

Flygupplevelse får högt beröm för sin kundservice enligt recensionerna. Kunderna uppskattar den professionella och pedagogiska approachen från piloterna och instruktörerna, samt den tydliga kommunikationen och det vänliga bemötandet. De rekommenderar starkt upplevelsen och känner sig trygga och väl omhändertagna under hela flygningen. Dessutom betonar de att det var en minnesvärd och fantastisk upplevelse som överträffade deras förväntningar, och de ger toppbetyg när det gäller kvalitet och service. (100%)

Kommunikation

“Jättebra rakt igenom”

“Bra kontakt, upplägg”

👍 31   👎 0

Communication of Flygupplevelse får högt betyg från kunderna. Med tydliga instruktioner och en kunnig pilot känner sig kunderna trygga och väl informerade. Den proffsiga och pedagogiska kommunikationen gör att många känner sig inspirerade och nöjda med sin flygupplevelse. Endast några få kritiserar kommunikationen, men majoriteten rekommenderar starkt Flygupplevelse för en fantastisk och minnesvärd upplevelse i luften. (80%)

Webbplats

“Jättebra rakt igenom”

👍 6   👎 0

Flygupplevelses webbplats har fått fantastiska recensioner med 100% positiv feedback. Användare har prisat den minnesvärda och fantastiska upplevelsen som erbjuds, liksom den bra servicen från instruktörer och kontaktpersoner (100%). Många planerar att återvända och göra aktiviteten igen, då webbplatsen fungerar helt enkelt som den ska och är jättebra rakt igenom (100%).


Om Flygupplevelse

Flygupplevelse är ett svenskt företag som specialiserar sig på att erbjuda unika och minnesvärda flygupplevelser för sina kunder. Deras erfarna piloter tar passagerare på spännande och vackra flygturer över vackra landskap i Sverige. Företaget grundades år XXXX och har sedan dess blivit en populär destination för de som söker en annorlunda och spännande upplevelse i luften. Med hög kvalitet och säkerhet i fokus har Flygupplevelse blivit en pålitlig partner för flygentusiaster runt om i landet.


Kontaktinformation

Nockeby Torg 2

167 74 Bromma

Sverige

📧 info@flygupplevelse.com

☎ 08-124 20 313

🌐 flygupplevelse.comKategorier

Semestrar & Resor | Flygbiljetter | Dags- & Kvällsaktiviteter