Flattered

1 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 2 för Flattered kommer från 1 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Flattered:

TrustPilot (1)

Erfarenheter med Kundtjänst Kundtjänst

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Flattered har en otillfredsställande kundservice enligt recensioner, med långsam och otillgänglig kundsupport samt brist på information om leverans. Kundtjänsten får tyvärr riktigt dåliga betyg, men det finns också positiva kommentarer som berömmer snabba återbetalningar och trevlig service. Sammantaget verkar det vara en ojämn upplevelse för kunderna med en mix av bra och dålig service. (30%)

“Långsam och otillgänglig kundtjänst”

“Ingen återkoppling”

“Dåligt företag”

👍 2   👎 11

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

matilda wejke - 20 månader sedan Trustpilot 🔗

  • Dålig kvalitet skor
  • Långsam och otillgänglig kundtjänst
  • Ingen återkoppling
  • Dåligt företag