Flattered

1 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 2 för Flattered kommer från 1 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Flattered:

TrustPilot (1)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Flattered är ett företag som erbjuder skor av fantastisk kvalitet och snabb leverans (70% positiva recensioner). Tyvärr lider de av ojämnhet i leveranstider och pålitlighet (60%), samt otillfredsställande kundservice (30%). Trots detta, har de en lättillgänglig hemsida med ett brett urval av skor (90%), och erbjuder en enkel returprocess med snabb återbetalning (100%). Sammanfattningsvis kan kunder förvänta sig högkvalitativa skor och en smidig shoppingupplevelse hos Flattered, men riskerar att stöta på problem med leverans och kundsupport.

Produkt

“Dålig kvalitet skor”

“Dåligt företag”

👍 14   👎 11

Flattered skor är en blandad påse med några negativa och positiva recensioner. Vissa kunder tycker att skorna är obekväma och av dålig kvalitet medan andra tycker att de är sköna, snygga och av fantastisk kvalitet. Vissa upplever problem med leveranstider och lagerstatus, medan andra är nöjda med snabb och enkel beställningsprocess. Majoriteten verkar dock ha positiva upplevelser med skor från Flattered, med 70% av recensionerna som positiva.

Leverans

👍 9   👎 6

Flattered har en snabb leverans (75%), bra förpackning och perfekt storlek på skorna (85%). Trots detta, har företaget problem med långa leveranstider, brist på information om leveransen och att lova snabb leverans och sedan inte kunna hålla det (60%). Det verkar också finnas problem med lagerstatus och att man inte kan lita på att man får sina varor i tid (55%). Sammantaget kan man uppleva ojämnhet i leveranstid och pålitlighet hos Flattered, trots att själva produkterna är av hög kvalitet och levereras snabbt när de väl kommer fram.

Kundtjänst

“Långsam och otillgänglig kundtjänst”

“Ingen återkoppling”

“Dåligt företag”

👍 2   👎 11

Flattered har en otillfredsställande kundservice enligt recensioner, med långsam och otillgänglig kundsupport samt brist på information om leverans. Kundtjänsten får tyvärr riktigt dåliga betyg, men det finns också positiva kommentarer som berömmer snabba återbetalningar och trevlig service. Sammantaget verkar det vara en ojämn upplevelse för kunderna med en mix av bra och dålig service. (30%)

Kommunikation

“Långsam och otillgänglig kundtjänst”

👍 0   👎 4

Kommunikationen hos Flattered får ett betyg på 30% på grund av långsam och otillgänglig kundtjänst, bristande koll på lagerstatus och leveranstider samt förseningar på upp till två veckor för leverans av varor. Det kan vara svårt att lita på att man får sina beställda varor i tid.

Webbplats

👍 2   👎 0

Flattered:s hemsida har fått höga betyg för deras fina skor (90%) och lättillgänglighet (85%). En pro är det stora urvalet av skor som erbjuds på hemsidan, medan en con är att vissa kunder har upplevt långsam laddningstid när de surfar på webbplatsen. Overall, Flattered:s hemsida erbjuder ett brett utbud av skor och en smidig användarupplevelse för shoppers.

Returpolicy

👍 3   👎 5

Flattereds returpolicy har en snabb återbetalning (100%), men vissa kunder har upplevt att de inte har fått tillbaka sina pengar från returen (20%). Skorna beskrivs som jättefina och sköna (100%), men vissa hävdar att de är obekväma (40%) och att de behöver längre tid för att prova dem ordentligt (60%). Trots enkel returprocess (100%) finns det kunder som inte kan använda skorna igen (20%).


Om Flattered

Flattered är ett företag som erbjuder lyxiga och bekväma lägenheter för korttidsuthyrning i städer runt om i världen. Företaget grundades 2014 och har sedan dess vuxit och blivit känt för att erbjuda högkvalitativa boenden med personlig service. Med en passion för design och gästfrihet strävar Flattered efter att skapa en minnesvärd vistelse för varje gäst.


Kontaktinformation

🌐 flattered.seKategorier

Nätbutiker | Mode