Fitness Shop

30 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 9.4 för Fitness Shop kommer från 30 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Fitness Shop:

TrustPilot (30)

Erfarenheter med Webbplats Webbplats

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Fitness Shop's website får en hög poäng för sin perfekta service och användarvänlighet, med en intuitiv layout och en snabb och enkel köpprocess (100%). Tyvärr får den dock lite lägre poäng för brist på information, även om kunderna är nöjda med servicen och sortimentet (80%). Overall, Fitness Shop verkar vara en bra plats att handla på för fitnessentusiaster.

“perfekt service”

“Bra val”

👍 6   👎 1

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Aurelia - 7 veckor sedan Trustpilot 🔗

  • perfekt service

Giuseppe Maietta - 7 månader sedan Trustpilot 🔗

  • Bra val