OmdömesStälle

  Recensioner Zmarta

  Jämför erbjudanden – Recension om Zmarta SE

  Om Zmarta

  Zmarta är ett företag som är en jämförelsesite och erbjuder även flera olika tjänster inom privatekonomi. Zmarta Group har funnits på den svenska marknaden sedan 1999 och ligger bakom Zmarta. Förutom i Sverige har Zmarta även verksamhet i Finland och Norge. Zmarta har över 200 anställda som arbetar varje dag för att göra din ekonomi smartare. Zmarta tycker att privatekonomi ska vara lätt och kanske även lite roligt, de vill hjälpa dig som kund att göra vardagen smidigare genom att hjälpa dig göra smarta val som stärker din ekonomi. De som jobbar på Zmarta blir även jättenöjda ifall de dessutom kan hjälpa dig komma tips som kan hjälpa dig med din ekonomi. Målet och affärsidén för Zmarta är att oavsett om det gäller försäkringar, el, lån, kreditkort eller sparande ska företaget kunna hitta de bästa alternativen för dig. Det är både enkelt och kostnadsfritt. År 2018 köpte Zmarta Group företaget Elskling och lanserade att man kan jämföra elpriser på Zmarta.se.

  Många saker är bra att jämföra, men inte allt. Kolla in denna video och lär dig vad som inte skall jämföras.

  Tjänster hos Zmarta

  Hos Zmarta tar det bara några minuter att jämföra olika erbjudanden på försäkringar, elavtal och lån. Du kommer att spara tusenlappar på bättre villkor, det tar bara några minuter, är enkelt och kostnadsfritt. Zmarta samarbetar med över 150 el- och försäkringsbolag samt banker, på det sättet kan de erbjuda dig de bästa villkoren och erbjudanden.

  Zmarta kan hjälpa dig att låna pengar vilket ökar dina chanser att få en riktigt bra ränta. Det krävs en enkel ansökan som görs på få minuter, en kreditupplysning, jämförelse av 30 långivare och du kan få lån på upp till 600 000kr. Är du intresserad att samla lån och krediter, kan Zmarta hjälpa dig att få en lägre månadskostnad, en bättre överblick över dina lån och det blir mer pengar över till dig.

  Zmarta kan hjälpa dig jämföra olika bolån och göra din boendeekonomi bättre, du får erbjudande från flera banker och kan ansöka om ett lånelöfte och ett nytt bolån. Du som kund kan även byta elavtal på bara några minuter tack vare Zmarta, det är snabbt och enkelt, kostnadsfritt och du kan spara i genomsnitt 1800kr i året tack vare detta.

  Klagomålshantering hos Zmarta

  Målet för Zmarta är att såklart ha 100% nöjda kunder, tyvärr kan det bli fel eller något missförstånd någon gång oberoende. Alla kan göra fel och händer det hos Zmarta vill de att du ska kontakta dem direkt så strävar de efter att fortfarande göra rätt i slutändan. Tycker du att Zmarta gjort något fel och du har ett klagomål ska du först vara i kontakt med en försäkringsförmedlare eller lånehandläggare, vid behov involveras även närmaste chef för att reda ut vad som hänt. Har du även frågor efter det kan du kontakta Zmartas klagomålsansvarige antingen via e-post eller på telefon. Du kan alltid skriftligt få fram ditt klagomål, då kommer Zmarta att inom 14 dagar bekräfta ditt klagomål och börja behandla det. Efter det kommer beskedet efter utredningen att skriftligt postas till den klagande.

  Vad tycker du?

  Skriv gärna en egen recension med dina åsikter om denna smarta jämförelsesite Zmarta.

  Zmarta
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Zmarta

  Din recension

  FAQ

  Är Zmarta ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Zmarta. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Zmarta?

  Zmarta är huvudsakligen aktivt i Finanskategorin, mer specifikt inom Elektricitet, Hemsidor för jämförelse av lån, Sparande. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Zmartas webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.