World Remit

Alla recensioner

World Remit

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo TransferWise

TransferWise

1 recensioner

I dagsläget kan man relativt ofta hamna i en situation då man är tvungen att föra över pengar till någon annan, och...

Logo Tombola

Tombola

1 recensioner

Det är ganska populärt att personer som som är över 18 år finner intresset i att spela på pengar, gambling. Persone...

World Remit

Behöver du skicka pengar till någon som du tycker om? World Remit är ett företag som erbjuder pengaöverföringar över hela världen. Företaget erbjuder flera olika sätt att både betala för överföringen och hämta ut den. Pengaöverföringar via World Remit och liknande företag får oftast väldigt snabbt, oftast på bara några minuter. Överföringarna kan görs på din mobiltelefon, dator eller via ombud. Vill du skicka pengar till någon på en gång, så är World Remit ett bra alternativ.

Om World Remit
World Remit är ett företag där privatpersoner kan föra över pengar till en annan privatperson, i samma land eller i ett annat. Företaget grundades i London 2010, och tanken var att vara ett budgetvänligt men ändå snabbt och säkert alternativ för överföringar. World Remit grundades av en f.d. Student, som ville kunna skicka hem pengar till sin familj, men som tyckte att många av alternativen som fanns var för dyra. De allra flesta transaktioner hos World Remit sker online, vilket gör att det inte finns lika många fysiska ombud som många liknande tjänster erbjuder. Detta för att kunna erbjuda just ett mer budgetvänligt alternativ. I dagsläget (januari 2022) har företaget haft nästan sex miljoner kunder världen över, och är idag en av de större aktörerna på marknaden. World Remit har drygt 1000 anställda över hela världen.

Vad erbjuder World Remit

World Remit erbjuder pengaöverföringar mellan privatpersoner över hela världen. Du kan skicka pengar från drygt 50 olika länder, och ta emot en överföring i drygt 130. Du kan även fylla på någon annans mobiltelefon via World Remit. En överföring kan betalas ut i drygt 70 olika valutor, beroende på vilket land som mottagaren befinner sig i. Säkerheten har alltid varit en hög prioritet. World Remit erbjuder även en app för de som vill ladda ner den.

 

Betalningsalternativ

World Remit erbjuder flera olika betalningsalternativ. Här i Sverige kan du betala med banköverföring, bankkort och Apple Pay. Även när du hämtar ut pengarna kan du välja olika alternativ; det kan se lite olika ut beroende på i vilket land utbetalningen görs. De lokala förutsättningarna spelar stor roll. Rent generellt så är World Remit ett smidigt alternativ, både för den som skickar och den som tar emot en överföring. Det här är en av många tjänster som idag erbjuds online.

 

Omdöme

Så vad blir vår recension? World Remit är ett bra alternativ för pengaöverföringar mellan privatpersoner. Många verkar ha en positiv erfarenhet av tjänsten. Tanken med att ha mycket av verksamheten digital är ett plus, då det hjälper till att hålla nere kostnaden för slutkunden. Det finns även flera valmöjligheter både för att betala en överföring och för att kunna ta emot en, vilket gör att tjänsten är smidig för individen. Idag är det många som kanske arbetar utomlands och vill kunna föra över pengar till familj och släkt, vilket World Remit är ett bra alternativ att kunna göra det på. Tjänsten är snabb, drygt 95% av överföringarna betalas ut inom några minuter; det är ett plus om det är bråttom med pengarna. Rent generellt är det en väldigt bra och modern tjänst, och något som blir allt mer vanligt och nödvändigt i vår digitala, globala och rörliga värld. Men även att det har anpassats utifrån lokala förhållanden när det till exempel kommer till valutor och utbetalningsalternativ är ett plus.