OmdömesStälle

  Recensioner Savr

  Att spara pengar är det många som tänker på att dom skulle vilja börja göra. Ibland kan det vara jobbigt att ta tag i det och det känns krånglig att starta upp ett sparkonto och börja spara. Därför finns just företaget Savr, dom kommer att kunna hjälpa dig att spara pengar på riktigt och till och med riktigt enkelt. Savr är en enkel och kraftfull spartjänst som alla kan använda sig av, välkommen till företaget som kommer att hjälpa dig med att börja spara på riktigt.

  Information om Savr

  Företaget har både kontor i Stockholm och Halmstad och Svars VD heter Daniel. Teamet som jobbar på Savr har lång erfarenhet av både teknikutveckling och även av finansmarknaden. Företagets startades och lanserades eftersom de vill ge alla människor en chans att spara mer pengar och göra det ännu bättre. Det kan vara till vad som helst, till pensionen, till barnen eller varför inte till framtidsdrömmen. Savr kommer att hjälpa dig med ditt sparande oberoende vad du vill spara till, och du kommer inte att behöva gå till ett bankkontor eller lära dig hur man tar sig åt med aktier. Savr står under Finansinspektionens tillsyn och de får hjälp med alla transaktioner och förvaring av värdepapper.

  Bli expert på att spara pengar.

  Vad erbjuder Savr?

  Om du vill börja spara pengar på ett bättre och enklare sätt ska du börja med att gå in på Savrs hemsida. Efter det ska du välja att öppna ett konto hos dem vilket endast tar 3 minuter, det är helt gratis och där ska du även välja hur mycket du skulle vilja spara. Pengarna kommer sedan att växa hela tiden tack vare bra aktiefonder. Det är helt säker att spara pengar via Svar eftersom det ingår både insättningsgaranti och investeringsskydd. Om du väljer att spara pengar hos Savr kommer du även att kunna ta ut pengar hela tiden, du kan välja att ta hela ditt sparande eller bara en liten del. Om du gör det kommer utbetalningen att ske så snabbt som möjligt och du kommer vanligtvis att ha dina pengar på kontot inom 2 arbetsdagar. Det är heller inget problem att avsluta ditt sparande när som helst, du behöver bara gå in på hemsida för att avsluta det.

  Reklamationer, tips och komma i kontakt med Savr

  Om du undrar över något eller har några frågor eller funderingar ska du börja med att gå in på företagets hemsida för att läsa igenom de oftast ställda frågorna, om du inte hittar svaret på din fråga där kan du såklart komma i kontakt med företaget. Om du vill kontakta dom kan du börja med att chatta med dem inne direkt på hemsidan, chatten är öppen under helgfria vardagar. Om du inte vill chatta med dem kan du såklart kontakta dem på annat sätt, du kan nå dem antingen genom e-post eller på telefon. De försöker alltid att göra sitt bästa för att svara på dina frågor så snabbt som möjligt.

  Glöm inte att skriva en egen recension om företaget om de har hjälp dig med ditt sparande.

  Savr
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Savr

  Din recension

  FAQ

  Är Savr ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Savr. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Savr?

  Savr är huvudsakligen aktivt i Finanskategorin, mer specifikt inom Sparande. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Savrs webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.