Etika

63 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 9 för Etika kommer från 63 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Etika:

TrustPilot (63)

Erfarenheter med Returpolicy Returpolicy

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. (Pro) Etika erbjuder en snabb återbetalning av insättning, vilket ger kunderna en snabb och smidig process om de behöver returnera en vara. Detta är mycket uppskattat av kunderna. (85%) (Con) Det finns en restockeringsavgift för returer, vilket kan vara en nackdel för kunder som vill returnera en vara utan att förlora pengar på avgiften. (20%)

“Rak process”

“Snabb återbetalning av insättning”

👍 1   👎 0

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Louis - 13 månader sedan Trustpilot 🔗

  • Rak process

Brian Estel - 3 år sedan Trustpilot 🔗

  • Bra kundservice
  • Snabb återbetalning av insättning
  • Snabb svarstid på förfrågningar via e-post