Estrid

24 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 7.2 för Estrid kommer från 24 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Estrid:

Trustpilot

Erfarenheter med Webbplats Webbplats

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Estrids webbplats har ett enkelt prenumerationssystem som gör det lätt att fortsätta använda (60%). Trots vackra design och bra kundservice (20%) finns det inget större fel på själva rakhyveln (10%). Även om vissa inte rekommenderar att använda hemsidan (10%), har flera kunder varit nöjda i flera år med hanteringen av prenumerationen (40%). Trots vissa felaktiga adressuppgifter har företaget ändå erbjudit super service (30%).Även om vissa tycker att det är bättre att köpa produkter från apoteket eller H&M (10%), upplevs produkterna som extremt snygga (20%). Överlag verkar det dock finnas vissa brister, som exempelvis en otillräcklig sugpropp (5%), vilket gör att företagets hemsida inte rekommenderas av vissa kunder (10%).

“Extremt snygga produkter”

👍 11   👎 6

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Johanna - 4 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Extremt snygga produkter
  • Prenumerationens enkelhet