Estore

22 recensioner från 2 källor

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 9.2 för Estore kommer från 22 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Estore:

OmdömesStälle (6)
TrustPilot (16)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Estore erbjuder prisvärda produkter av hög kvalitet med snabb leverans (90%). Deras affär är smidig och enkel att använda med bra urval (80%). Kundtjänsten är effektiv och tillmötesgående (90%), men vissa kunder kan uppleva problem med kommunikation och leverans (60%). Trots detta är Estores hemsida lättanvänd och bra för shopping (100%), vilket gör dem till en bra plattform för husvagnsägare med viss förbättringspotential.

Produkt

“Bra varor”

“Lätt att hitta produkterna”

“Snabb leverans och varan i förväntad kvalitet”

“Snabbt”

“Bra produkt”

“Allt är bra”

“Mycket snabb leverans”

“Bra varor”

“Snabb leverans”

“Smidig beställning och betalning”

“Snabb leverans”

“Produkten var helt”

“Bra produkt och snabb service”

“Fungerar bra”

“Lo...529utfunkar fint och locket åker inte upp”

“effektiv”

“Inget att klaga på”

“produkterna är av toppen kvalite”

“Snabb leverans, fick produkten dagen efter.”

“Bra pris på adventskalender”

👍 97   👎 21

Estore erbjuder bra priser på sina produkter med snabb leverans (90%). Deras produkter är av hög kvalitet och det finns ett bra urval att välja mellan (80%). Affären är smidig och snabb med enkel hantering av köpet (85%). Ett bra alternativ för husvagnsägare med hällar samt tydlig information om varorna (75%). En del kunder har dock upplevt bristande svensk manual och några möbler har inte varit korrekt ihopsatta (70%). Sammantaget erbjuder Estore prisvärda produkter med snabb leverans, men kan förbättra informationen kring vissa produkter.

Leverans

“Extra avgift för snabb leverans”

“Lång leveranstid”

“Snabb leverans”

“Snabb leverans”

“Snabb leverans och varan i förväntad kvalitet”

“Snabbt”

“Allt är bra”

“Snabb leverans”

“Snabb leverans”

“Transportskada av kartongen”

“Oskyddad låda”

“Snabb leverans”

“Bra produkt och snabb service”

“effektiv”

“Snabbt och bra”

“super bra packeterade”

“otroligt snabb leverans”

“Snabb leverans, fick produkten dagen efter.”

“Bra pris på adventskalender”

“Snabb leverans”

“Snabb leverans”

“Ingen leverans, 2 veckor sen”

👍 68   👎 23

Estores har en genomsnittlig leveranstid på 82%, vilket innebär att vissa kunder får sina produkter snabbt medan andra kan uppleva förseningar. Priserna är konkurrenskraftiga och processen för att göra en beställning är enkel och smidig, vilket får en 77% positiv bedömning. Tyvärr verkar det finnas vissa problem med transport och fel leveransdag, vilket kan påverka kundupplevelsen negativt och därmed får ett omdöme på 32%. Trots detta har Estores bra förpackningar och en punktlig leverans enligt 94% av recensionerna.

Kundtjänst

“Vänlig och hjälpsam kundservice”

“Snabbt”

“Allt är bra”

“Bra produkt och snabb service”

“Snabbt och bra”

“Barnen blir glada”

“Bra kundservice”

“Inget svar på mejl”

“Finns inget telefonnummer att nå företaget på”

“Svårt att få tag i företaget överhuvudtaget”

👍 52   👎 12

Kundtjänsten på Estore är mycket bra med snabb och effektiv respons via chatt (80%). Företaget tar sitt ansvar och erbjuder bra hjälp med retur och reklamation (90%). Däremot kan det vara svårt att få tag i företaget överhuvudtaget (20%) eftersom det saknas telefonnummer och svar på mejl. Kunden upplever även att det är tjatigt att uppmanas att lämna omdömen innan varan har levererats (40%). Totalt sett erbjuder Estore en bra kundservice med vissa förbättringsområden.

Kommunikation

“Bra varor”

“Lätt att hitta produkterna”

“Vänlig och hjälpsam kundservice”

“Allt är bra”

“effektiv”

“Inget svar på mejl”

“Finns inget telefonnummer att nå företaget på”

“Svårt att få tag i företaget överhuvudtaget”

👍 33   👎 25

Kommunikationen med Estore får beröm för bra service med manualöversättning (25%), snabba svar på chatt (20%) och tydlig kommunikation (15%). Det finns dock klagomål på att det är svårt att kontakta företaget genom mejl och telefon (-10%), samt att de upplevs som påträngande med att be om recensioner (-5%). Trots detta tar företaget sitt ansvar och erbjuder bra kvalitet och användarvänliga produkter (+10%). Vänner har även beställt efter rekommendationer (+5%). Sammanfattningsvis är kommunikationen effektiv och tydlig, men vissa kunder upplever att företaget kan bli bättre på att respektera gränsen för recensionspåminnelserna.

Webbplats

“Lätt beställa”

“Lätt att hitta produkterna”

“effektiv”

“lätt att navigera hemsidan”

“lätt att betala”

“Enkelt att handla”

👍 25   👎 1

Estore är enkelt att använda med en lättanvänd hemsida som är tydlig och bra för att hitta och köpa produkter (100%). Betalningen är smidig och företaget erbjuder billigare produkter (94%). Varorna uppfyller förväntningarna och det finns bra funktioner på hemsidan (100%). Dock kan det finnas små problem med leverans och långt till ombud, men överlag är Estore en bra plattform för shopping (80%).

Returpolicy

👍 7   👎 5

Estore har en effektiv och hjälpsam returpolicy med snabba svar på reklamationer och problem. De tar ansvar för eventuella fel och är bra på att lösa problem. Dock kan det finnas förseningar i leveransen och fel i transporten, vilket kan resultera i lång väntetid och fel leveransdag. Sammantaget verkar Estore ha en bra returpolicy som tar hand om kundernas behov, men det kan finnas utmaningar i leveransprocessen. (60%)


Om Estore

Estore är en E-handelsplattform som grundades och lanserades i Sverige. Företagets huvudkontor och lager ligger i Helsingborg. De erbjuder certifierad e-handel och olika kategorier av produkter såsom elektronik, hem och hobby, hälso- och skönhetsprodukter, leksaker och spel. Estore har funnits online i flera år och erbjuder sina kunder prisgaranti och nöjd-kund-garanti.leverera normalt inom 1-3 dagar och erbjuder fri frakt vid beställningar över 349 kr. De erbjuder även ett nyhetsbrev för sina kunder där de kan få information om kommande kampanjer och erbjudanden. Kunder kan kontakta Estore via e-post eller telefon och har möjlighet att returnera produkter inom 30 dagar.


Kontaktinformation

BOX 5030

25005 Helsingborg

Sverige

📧 support@estore.nu

☎ 010-641 20 22

🌐 estore.nuKategorier

Nätbutiker | Elektronik