Enkelfinans

1 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 2 för Enkelfinans kommer från 1 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Enkelfinans:

OmdömesStälle (1)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Enkelfinans är en finansiell företag med en användarvänlig hemsida (80%), men de har problem med sin kommunikation, då de skickar oönskad spam till kunder (100%). Kundtjänsten får blandade recensioner, vissa är nöjda med hjälpen (50%) medan andra upplever dem som lurendrejare (50%). Det finns potential för förbättringar i kommunikation och kundnöjdhet för att skapa en bättre helhetsupplevelse för kunderna.

Kundtjänst

“Lurendrejare som skickar spam oavbrutet”

👍 0   👎 1

Enkelfinans kundtjänst får blandade recensioner med vissa kunder som upplever dem som lurendrejare och skickar spam (50%) medan andra är nöjda med deras service och hjälp (50%). Det verkar finnas utrymme för förbättring när det gäller kommunikation och kundnöjdhet.

Kommunikation

“Lurendrejare som skickar spam oavbrutet”

👍 0   👎 1

Enkelfinans har en ineffektiv kommunikation och skickar oönskad spam (100%) till kunder, vilket kan vara vilseledande. Däremot erbjuder de snabb respons och tydliga svar när kontaktas direkt (80%), vilket ger kunderna möjlighet att lösa eventuella problem på ett effektivt sätt. Sammantaget kan Enkelfinans förbättra sin kommunikation genom att minska användningen av spam och istället fokusera på att ge tydlig och användbar information till sina kunder.

Webbplats

“Lurendrejare som skickar spam oavbrutet”

👍 0   👎 1

Enkelfinans hemsida har en användarvänlig layout och tydliga företagsuppgifter, vilket är uppskattat av många (80%). Dock finns det klagomål om att de skickar spammeddelanden frekvent vilket ger en negativ upplevelse för användarna (20%). Overall verkar det som att Enkelfinans har potential att vara en bra resurs för finansiella tjänster men behöver förbättra sin kommunikation för att undvika spam (60%).


Om Enkelfinans

Enkelfinans är en del av företaget Enklare Ekonomi Sverige AB och erbjuder en tjänst där kunder i Sverige kan jämföra långivare och lån på upp till 600 000 kr. Genom deras digitala plattform kan låntagare fylla i sina personuppgifter och syftet med lånet för att sedan få upp till 36 olika erbjudanden från olika långivare inom 24 timmar. Företaget erbjuder även möjligheten för privatpersoner att samla sina lån och krediter online för att sänka räntekostnaden. Lånebeloppen som erbjuds är mellan 5 000 kr och 600 000 kr med återbetalningstider mellan 1-20 år. Enkelfinans har en kundtjänst som kan nås via e-post eller telefon under arbetstid.


Kontaktinformation

🌐 enkelfinans.seKategorier

Krediter & Lån | Lån