Emirates Draw

4 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 3 för Emirates Draw kommer från 4 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Emirates Draw:

TrustPilot (4)

Erfarenheter med Leverans Leverans

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Emirates Draw har en utmaning med att ge tydlig information om prisutdelningen, vilket kan vara besvärligt för kunderna (50%). Det finns även oklarheter om hur man kan få priserna utan att besöka Förenade Arabemiraten, vilket kan vara förvirrande för potentiella deltagare (40%). Trots det erbjuder Emirates Draw spännande priser och en chans att vinna något unikt (10%).

“Svårt att få tydlig information om prisutdelning”

“Oklarheter om prisutdelning utan att besöka UAE”

👍 0   👎 2

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

NASIR AHMED - 10 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Svårt att få tydlig information om prisutdelning
  • Oklarheter om prisutdelning utan att besöka UAE