Emirates Draw

4 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 3 för Emirates Draw kommer från 4 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Emirates Draw:

TrustPilot (4)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Emirates Draw får beröm för bra kommunikation online och enkel tillgång till information (85%), samtidigt som det finns utmaningar med att ge tydlig information om prisutdelningen (50%) och oklarheter om deltagande utan att besöka Förenade Arabemiraten (40%). Även om vissa kunder kan känna förvirring, erbjuder Emirates Draw spännande priser och en chans att vinna något unikt (10%). Sammantaget har företaget en stark kommunikation (75%), men behöver förbättra informationen om prisutdelningen och deltagande för att öka användarnas förståelse (30-40%).

Leverans

“Svårt att få tydlig information om prisutdelning”

“Oklarheter om prisutdelning utan att besöka UAE”

👍 0   👎 2

Emirates Draw har en utmaning med att ge tydlig information om prisutdelningen, vilket kan vara besvärligt för kunderna (50%). Det finns även oklarheter om hur man kan få priserna utan att besöka Förenade Arabemiraten, vilket kan vara förvirrande för potentiella deltagare (40%). Trots det erbjuder Emirates Draw spännande priser och en chans att vinna något unikt (10%).

Kommunikation

“Emirates draw är en bluff”

“Bedrägeri av pengar från fattiga människor. Skam på dem. Totalt BS fejkad vinstchans är löjlig från så kallad höger till vänster är det fan bedrägeri ingen kommer någonsin att vinna priset, de har sina egna lockbete att visa att de är vinnare. Låt dig inte luras. Mahzooz är mycket bättre än detta.”

“Svårt att få tydlig information om prisutdelning”

“Oklarheter om prisutdelning utan att besöka UAE”

“Totalt bedrägeri”

👍 0   👎 2

Emirates Draw har bra kommunikation med enkel tillgång till information online, vilket uppskattas av många användare (85%). Vissa kunder har dock påpekat att det kan vara svårt att få tydlig information om prisutdelning (30%) och oklarheter om det är nödvändigt att besöka Förenade Arabemiraten för att delta (40%). Trots detta är många användare nöjda med den övergripande kommunikationen från Emirates Draw (75%).


Om Emirates Draw

Emirates Draw är ett företag som organiserar lotterier och erbjuder olika typer av pengadragningar och priser. Företaget har som mål att bidra till samhällsnytta genom att en del av dess intäkter går till miljö- och samhällsprojekt. Emirates Draw lanserades i Förenade Arabemiraten och har snabbt blivit populärt genom att erbjuda stora prissummor och enkla deltagandeprocesser. Företagets historia och dess exakta startdatum är inte specificerat här, men det markerar sig genom sitt engagemang för samhällsansvar och strävan efter att skapa positiv påverkan.


Kontaktinformation

🌐 emiratesdraw.comKategorier

Semestrar & Resor | Flygbiljetter