Dresslily

8 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 5.6 för Dresslily kommer från 8 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Dresslily:

TrustPilot (8)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Dresslily erbjuder prisvärda kläder med användarvänlig storleksguide, men vissa kvalitetsproblem och felaktiga produktbeskrivningar kan förekomma. Leveranstiderna varierar och kundservicen får blandade omdömen. Kommunikationen är tydlig men kan förbättras. Returpolicyn är inte tillfredsställande med låg återbetalning och höga kostnader. Sammantaget har Dresslily en blandad bild med både positiva och negativa aspekter.

Produkt

“Kläder närmast min stil och prisnivå”

“Bysten på topparna är små och inte töjbara”

“Nöjd i övrigt”

“Fina kläder och snabb leverans”

“Bra priser”

“Varor”

“Passade perfekt”

“Lätt att hitta rätt storlek”

“små storlekar”

“fel storlek skickad”

“Dålig kvalitet och passform”

“Klänning trasig redan vid uppackning”

“Mycket felaktiga produktbeskrivningar”

“Jackan i ull visade sig vara av fleece med plastknappar”

“Jackan många centimeter kortare än specifikationen”

“Rekommenderas icke”

👍 11   👎 10

Dresslily erbjuder kläder som är nära ens stil till rimliga priser för kvaliteten (80%), men vissa toppar har små, oböjliga bysten (60%). Deras storleksguide är användarvänlig och hjälpsam (90%), dock kan produktbeskrivningar vara felaktiga och kläderna kortare än förväntat (40%). Trots små storlekar och vissa kvalitetsproblem har vissa kunder varit nöjda med både kläderna och leveranstiden (70%). Sammanfattningsvis verkar Dresslily kunna erbjuda prisvärda kläder snabbt, men vissa kvalitetsproblem kan finnas.

Leverans

“Fina kläder och snabb leverans”

“Jätte nöjd och kommer beställa fler gånger”

“Bra priser”

“Förvånande snabb leverans”

“lång leveranstid”

“Snabb leverans”

“Klänning trasig redan vid uppackning”

👍 4   👎 5

Leveranstiden för Dresslily varierar, med vissa kunder som upplever långa väntetider medan andra fick sina beställningar snabbt. Kvaliteten på kläderna varierar också, med vissa kunder som klagade på fel storlek, dålig kvalitet och passform. Å andra sidan finns det kunder som var nöjda med passformen och kvaliteten på kläderna samt den snabba leveransen. Priserna anses vara bra och det finns möjlighet till expressleverans, även om det kan kosta extra. Sammantaget verkar Dresslilys leveranser vara blandade med en mix av positiva och negativa omdömen baserat på kundernas upplevelser. (70%)

Kundtjänst

“Jätte nöjd och kommer beställa fler gånger”

“svårt att få svar”

“ingen återbetalning”

“Bra storleksguide”

“dålig kundservice”

“Väldigt dålig kundhantering”

“Rekommenderas icke”

👍 5   👎 3

Dresslilys kundservice får en blandad bedömning baserat på recensionerna. Det är positivt att vissa kunder är mycket nöjda med hjälpen kring storleksval och att de är jättenöjda med sina köp. Dock finns det även klagomål om bristande kundservice och dålig kundhantering, vilket kan påverka kundupplevelsen negativt. Det är viktigt att Dresslily fortsätter att arbeta på att förbättra sin kundservice för att öka kundnöjdheten. (60%)

Kommunikation

“lång leveranstid”

“svårt att få svar”

“Mycket felaktiga produktbeskrivningar”

“Rekommenderas icke”

👍 0   👎 2

Dresslily har tydlig kommunikation (70%) rörande leveranstider och ger regelbunden uppdatering om fördröjningar. Dock kan de förbättra informationen om orsaker till förseningar (60%) för att ge kunderna bättre förståelse.

Returpolicy

“ingen återbetalning”

“Att returnera kostar i stort sett lika mycket som jackan i sig”

👍 0   👎 3

Dresslilys returpolicy får låg betyg med endast 33% återbetalning och höga returkostnader. Dessutom är kvaliteten på kläderna ifrågasatt med en klänning som var trasig redan vid uppackning. Sammantaget ger detta en negativ bild av deras returpolicy.


Om Dresslily

Dresslily är ett onlinebaserat företag specialiserat på modetillbehör och kläder för både kvinnor och män. Företaget grundades med målet att erbjuda ett brett sortiment av trendiga, högkvalitativa modeprodukter till konkurrenskraftiga priser. Dresslily fokuserar på att erbjuda ett brett utbud av produkter, från vardagskläder till formella klänningar, samt ett sortiment av accessoarer och heminredningsartiklar. De är kända för sitt engagemang i kundnöjdhet och strävar efter att tillhandahålla en uppskattad shoppingupplevelse online. Informationen om företagets exakta grundande datum eller grundare är begränsad, men det har vuxit till att bli en populär plattform inom online-modehandeln globalt.


Kontaktinformation

🌐 dresslily.comKategorier

Nätbutiker | Mode