OmdömesStalle

  Recensioner C-Date

  Väldigt många människor både i Sverige och även i resten av världen är singlar. Vissa trivs att vara det och skulle inte vilja vara något annat än singel, medans andra väntar och längtar efter att få träffa personen de vill spendera resten av sitt liv med. Dock är det väldigt vanligt nuförtiden att folk har väldigt tidskrävande jobb, vilket betyder att det blir mindre tid över till att träffa nya människor. När man äntligen slutar jobbet för dagen så vill man oftast genast hem och sedan det lugnt, spendera tid med barnen eller släkten. Men tack var alla sociala medier och applikationer som finns i dag så finns det faktiskt möjligheter till att dejta online. Man behöver endast bli medlem på någon dejtingsajt och efter det börja chatta med personer som man tycker verkar intressanta. Det finns många olika dejtingsajter, och vissa av dem har valt att rikta sig till en viss målgrupp medans andra är mer generella. En dejtingsajt som man kan använda sig av i Sverige är C-Date.

  Information om C-Date

  Företaget grundande i Luxemburg och det är även där som deras huvudkontor ligger. C-date har kunder och medlemmar från hela världen och på hemsidan finns det över 36 miljoner medlemmar. Av alla medlemmar som är med på hemsidan är 48% av dem män och 52& kvinnor. Varje dag blir mer än 25 000 personer medlemmar på C-Date.

  Dejting tips.

  Vad erbjuder C-Date?

  Vill man bli medlem på C-Date ska man börja med att gå in på deras hemsida dör att sedan skapa en egen profil. Det är helt gratis att bli medlem på hemsidan och det är även anonymt. När man blir medlem på sajten ska man välja om man är en man eller en kvinna och man ske även fylla i om man söker en man eller en kvinna. Efter det kommer man att få en fråga om man är ute efter att träffa andra singlar, flörta, chatta eller om man är ute efter en diskret affär. När man har valt vilket alternativ man tycker passar bäst in på en själv, kommer man att få fram olika personer och därefter ska man välja vem det är man tänder mest på. Man kommer att bli matchad med personer som bor i någorlunda område som en själv.

  Hur kan man kontakta C-Date?

  Har man några problem med något eller om man har några generella frågor eller funderingar kan man börja med att gå in på företagets hemsida för att läsa igenom all information och alla villkor som finns där. Chansen är stor att man hittar svaret på sin fråga redan där. Om man ändå vill kontakta kundtjänsten av någon orsak kan man nå den via e-post (service@c-date.se). Om man tycker att något känns fel eller liknande så kan man lämna in en reklamation, det kan göras genom att kontakta företagets kundtjänst.

  Har du någon erfarenhet av dejtingsajten C-Date? Om du har det ska du inte glömma att lämna en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte och tänkte om dem.

  C-Date
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om C-Date

  Din recension

  FAQ

  Är C-Date ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om C-Date. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder C-Date?

  C-Date är huvudsakligen aktivt i Dejtning kategorin, mer specifikt inom Dejtinghemsidor. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van C-Date gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.