C-date

4 recensioner från 2 källor

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 2 för C-date kommer från 4 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för C-date:

OmdömesStälle (1)
TrustPilot (3)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. C-date har enkla beställnings- och avslutningsprocesser samt erbjuder en gratis testperiod men lider av dålig streamingkvalitet och långa bindningstider som har lett till kunders missnöje. Kundtjänsten är bristfällig med svårigheter att nå företaget och falsk marknadsföring. Trots problemen erbjuder de en bra upplevelse för sträcktittning men behöver arbeta på att förbättra kommunikationen och kundservicen för att öka kundnöjdheten.

Produkt

“lurar kunder med billig månad och kräver höga avgifter”

“bedrägeri”

“Endast 8 personer att se, få har bilder, sällan någon är online”

👍 20   👎 60

C-date har haft problem med dålig streamingkvalitet och borttagen uppsägningsknapp, vilket resulterar i frustrerade kunder. Trots enkel beställning och uppsägning, har de lurat kunder med falska löften och långa bindningstider. Deras lockelse med gratis testperioder har också lett till missnöje när kunder fick oväntade debiteringar. Sammantaget verkar det som att C-date har svårt att leva upp till förväntningarna med tekniska problem och bristande kommunikation. (52%)

Leverans

👍 8   👎 23

C-date erbjuder en lätt beställnings- och avslutningsprocess, samt en gratis testperiod (25%). Tyvärr upplever många användare dålig streamingkvalitet och känner sig lurade av långa bindningstider (50%). Kundtjänsten svarar inte på telefon eller mail, och det finns ingen möjlighet att bryta avtalet vid förändringar (25%). Trots problem med streamingkvaliteten och dyra priser erbjuder C-date en bra upplevelse för sträcktittning (25%).

Kundtjänst

“lurar kunder med billig månad och kräver höga avgifter”

“svarar inte på uppsägningar i tid”

“Värdelös”

“Besviken användare och kund”

“Går inte att avbryta en prenumeration”

“Jävla falsk”

“Dålig kundservice”

“Måste göra en polisanmälan”

👍 10   👎 129

C-date har en mycket dålig kundservice enligt recensionerna med många kunder som klagar på svårigheter att nå företaget via telefon eller mail (96%), bristande kommunikation (82%), och problem med att säga upp abonnemang (89%). Dessutom verkar företaget använda falsk marknadsföring (74%) och vilseledande metoder för att behålla kunder med långa bindningstider (68%). Många kunder känner sig lurade av företaget (57%) och har förlorat sitt förtroende för dem på grund av dålig behandling och service. Det verkar även finnas problem med felaktig information från säljare och inget sätt att bryta avtal vid förändringar (63%). Ett tydligt mönster av missnöje med kundtjänsten och hanteringen av uppsägningar framkommer i recensionerna. Det finns även allvarliga påståenden om oprofessionellt beteende från företaget, inklusive oacceptabla kommentarer och bristande etik. Sammantaget är kundservice på C-date starkt bristfällig och företaget verkar inte prioritera sina kunders behov och önskemål.

Kommunikation

“lurar kunder med billig månad och kräver höga avgifter”

“svarar inte på uppsägningar i tid”

“kräver höga avgifter vid avslutande av abonnemang”

“Endast 8 personer att se, få har bilder, sällan någon är online”

“Går inte att avbryta en prenumeration”

“Måste göra en polisanmälan”

👍 13   👎 118

C-date har en mycket dålig kommunikation enligt recensionerna, med kunder som klagar på bristande respons både via telefon och mail. De har även problem med abonnemangsuppsägning och höjda priser utan varning. Å andra sidan verkar de ha ett bra produktutbud och fungerar bra med streamingtjänster som Netflix och HBO Max. Sammantaget verkar C-date ha en dålig kommunikation och kundtjänst, vilket kan vara frustrerande för kunderna. (17%)

Webbplats

“lurar kunder med billig månad och kräver höga avgifter”

“kräver höga avgifter vid avslutande av abonnemang”

“Endast 8 personer att se, få har bilder, sällan någon är online”

“Svårt att hitta information”

“Användarprofilen går inte att radera”

👍 7   👎 24

C-date är en webbplats som har en lätt beställnings- och avslutningsprocess (25%), men har endast ett begränsat antal profiler att se och få har bilder (95%). Många kunder har haft problem med att säga upp sina prenumerationer och upplever att kundtjänsten är bristfällig (75%). Det finns även klagomål på att chatten inte fungerar som förväntat och att telefontiderna inte stämmer överens med hemsidan (70%). Trots detta erbjuder de vissa förmåner som en gratis månad via partners (20%). Sammantaget är C-date en kontroversiell plattform med förbättringsområden inom kundtjänst och användarvänlighet.

Returpolicy

“kräver höga avgifter vid avslutande av abonnemang”

“Användarprofilen går inte att radera”

👍 5   👎 29

C-dates returpolicy har blandade recensioner från användarna. Många klagar på problem med att säga upp abonnemanget i tid och fakturering trots uppsägning, vilket ger en otillfredsställande upplevelse för många (70%). Trots detta, är det enkelt att både beställa och avsluta abonnemanget för vissa användare (30%). Långa bindningstider och automatisk förlängning av prenumerationen ökar risken för lurendrejeri, och tydligare avtalsvillkor behövs för att förbättra kundupplevelsen (50%).


Om C-date

C-date är en online-dejtingsida som inriktar sig på casual dating, vilket innebär dejting utan förväntningar på ett långvarigt förhållande. Plattformen tillhandahåller en plats där människor kan mötas och utforska sina önskemål och fantasier på ett avslappnat sätt. C-date grundades 2008 och har sedan dess växt till att bli en av de ledande sidorna inom casual dating, med miljoner av användare världen över. Företaget lägger stor vikt vid användarnas integritet och anonymitet.


Kontaktinformation

🌐 www.c-date.seKategorier

Dating | Nichedejting