Crescent

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Crescent kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Crescent:

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Crescent har en undermålig produktkonstruktion med vissa risker, inklusive problem med batteriluckan och kablarna. Trots detta erbjuder de en imponerande ersättningslucka och har en pålitlig leveranspotential på 80%. Deras kundtjänst får blandade recensioner med snabba svar och bra förklaringar, men vissa kunder har haft dålig kontakt. Kommunikationen är bra vid personlig kontakt men brister på webbplatsen. Returpolicyn har höga kostnader för delar men en flexibel returperiod på 90 dagar och en enkel returprocess. (69%)

Produkt

👍 1   👎 4

Crescents batterilucka har problem med att tåla minusgrader och kräver mycket kraft för att öppnas, vilket är ett stort minus. Däremot har företaget utvecklat en ersättningslucka och kablarna på Crescent Elina verkar vara bräckliga vilket kan leda till farliga fall. Övergripande kan man säga att produktens konstruktion är undermålig med vissa risker. (20%)

Leverans

👍 1   👎 2

Crescent har en imponerande ersättningslucka, dock är det viktigt att notera att batteriluckan inte fungerar i minusgrader vilket kan vara ett stort problem för många användare. Tyvärr har det även rapporterats om kabelbrott som har lett till farliga situationer. Trots detta är Crescent fortfarande ett pålitligt alternativ med en leveranspotential på 80%.

Kundtjänst

👍 1   👎 4

Crescents kundtjänst har fått blandade recensioner. Trots snabba svar och bra förklaringar (60%), har vissa kunder haft dålig kontakt med Crescent.se (30%). Det verkar finnas en problematisk situation med batteriluckan och kabelbrott som lett till farliga fall (10%). Sammantaget verkar Crescent ha ett engagerat kundtjänstteam, men med vissa förbättringsområden när det gäller produktkvalitet och kommunikation.

Kommunikation

👍 1   👎 1

Cresent får positiv feedback för snabb respons och tydlig förklaring (100%), men får kritik för dålig kommunikation på deras hemsida (0%). Sammanfattningsvis kan man säga att deras kommunikation är bra när det handlar om personlig kontakt, men brister på deras webbplats.

Returpolicy

👍 0   👎 1

Crescents returpolicy har höga kostnader för att byta ut delar och ger endast tillbaka 50% av kostnaden (50%) vid retur. Å andra sidan erbjuder de en flexibel returperiod på 90 dagar (90%) och har en enkel returprocess (100%).


Om Crescent

Crescent är ett ledande företag inom tillverkning och försäljning av cyklar och cykeltillbehör i Sverige sedan 1887. Företaget erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa produkter för både professionella cyklister och fritidsanvändare. Med en lång historia av innovation och kvalitet har Crescent blivit ett pålitligt varumärke inom cykelindustrin och fortsätter att leverera hållbara och pålitliga produkter till kunder över hela landet.


Kontaktinformation

🌐 crescentbarnvagnar.seKategorier

Biltjänster | Övriga Biltjänster