Club Med

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Club Med kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Club Med:

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Club Med erbjuder en vacker plats med fantastisk mat och underhållning, samt välordnad barnklubb (35%). Skidåkning direkt från resorten och en lyxig atmosfär ger också en härlig upplevelse (25%). Tyvärr finns det brister som dålig rumshygien och problem med betalningar (40%). Kommunikation och återbetalningspolicy kan vara bristfälliga (53% - 66%) och vissa kunder kan uppleva svårigheter med bokningar och renoveringar (20%). Personalen uppskattas, men vissa klagar över bristande professionellt beteende (40%). Övergripande, Club Med erbjuder en blandad upplevelse med potential för förbättring.

Produkt

👍 48   👎 91

Club Med, baserat på recensionerna, verkar ha en del positiva och negativa aspekter. På den positiva sidan, erbjuder de fantastisk mat, underhållning och välordnad barnklubb med kvalificerad personal (35%). Resortet har också vacker skidåkning direkt från boendet och en vacker plats med Sublime atmosfär och lyxig känsla (25%). Tyvärr verkar det finnas brister som dålig rumshygien, utrustning i dåligt skick och kläder som förstörs av rengöringsmedel (40%). Även problem med betalningar och användning av rabatter upplevs av vissa gäster (15%). Sammantaget verkar Club Med vara en blandad upplevelse med potential för förbättring.

Leverans

👍 5   👎 43

Club Med har en stor kapacitet (100%) och har ett vackert läge med perfekt skidåkning direkt från resorten. Det finns dock en del brister såsom otvårsäkerhet i bokningar (20%), försämrad utrustning (20%) och behov av stora renoveringar (20%). Dessutom finns det problem med luftkonditionering i bungalows (40%) och svårigheter att få tillgång till restaurangen med barn (40%). Trots dessa negativa punkter uppskattas den vackra platsen och det uppmärksamma personalen.

Kundtjänst

👍 47   👎 147

Club Med erbjuder en blandad kundservice enligt recensionerna. Å ena sidan uppskattades de professionella GO-teamet och personalens omtänksamhet, samt den bra servicen för barnen, med en positiv bedömning på cirka 60%. Å andra sidan nämns problem med kundsupport, bristande professionellt beteende och dålig reaktionstid på klagomål, vilket får en negativ bedömning på ungefär 40%. Klubben har ett blandat rykte med både bra och dåliga upplevelser, vilket leder till en viss osäkerhet hos kunderna.

Kommunikation

👍 20   👎 58

Kommunikationen på Club Med verkar vara bristfällig, med många klagomål på utebliven återkoppling via e-post och telefon. Personalen har dock berömts för sitt engagemang och service. Tyvärr verkar det finnas missledande information vid bokning och bristande professionellt beteende från vissa anställda. Sammantaget verkar Club Med behöva förbättra sin kommunikation för att öka kundnöjdheten. (53%)

Webbplats

👍 17   👎 5

Club Meds hemsida erbjuder en vacker resort med perfekta skidmöjligheter direkt från resorten. Atmosfären beskrivs som dekadent och trevlig, men vissa recensenter kritiserar försämrad utrustning och ruinering av kläder. Infrastrukturen uppskattas vara generellt perfekt, med passande dekoration och atmosfär. Vissa pekar dock på att personalen verkar inte vara professionell och det finns klagomål om bristande hygien. Platsen beskrivs som underbar, fantastisk tour på Finolhu som framhävs som magnifik, intim och lyxig. Tyvärr kan vissa uppleva svårigheter med att använda en bon på hemsidan. Overall, Club Meds hemsida verkar erbjuda en mix av positiva och negativa upplevelser för besökare. (75%)

Returpolicy

👍 0   👎 11

Club Med har en otydlig återbetalningspolicy (66%) och kan resultera i långa väntetider för återbetalning (33%). Deras policy kan innebära att vissa kunder inte får en komplett återbetalning utan förklaring (50%), vilket kan vara frustrerande för kunderna. Å andra sidan kan de också neka återbetalning och istället erbjuda en kredit (25%), vilket kan vara fördelaktigt för vissa kunder. Det är viktigt att vara medveten om att Club Med inte alltid respekterar fullständiga avbokningsförmåner (33%), vilket kan vara en potentiell nackdel för kunder som måste avboka sin resa.


Om Club Med

Club Med, officiellt känd som Club Méditerranée, är ett globalt företag med ursprung i Frankrike, specialiserat på försäljning av all-inclusive-resor. Företaget grundades 1950 av Gérard Blitz, och dess första semesteranläggning öppnades på ön Mallorca, Spanien. Ursprungligen var konceptet inriktat på att erbjuda prisvärda semesterupplevelser för en bred publik, men under åren har Club Med positionerat sig mer mot lyxsegmentet med fokus på premium all-inclusive-resor. Idag driver Club Med över 70 resorter globalt, belägna i pittoreska miljöer från berg till stränder, vilka erbjuder ett brett spektrum av aktiviteter och upplevelser för både familjer och par. Club Med är känt för att skapa en unik upplevelse med sitt koncept som inkluderar allt från boende, restauranger, och aktiviteter till underhållning, under en och samma kostnad.


Kontaktinformation

🌐 www.clubmed.seKategorier

Semestrar & Resor | Sol & All-Inclusive | Specialresor | Vintersport