care of carl

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för care of carl kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för care of carl:

Trustpilot

Erfarenheter med Kommunikation Kommunikation

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Carl Communication of Care får höga poäng för snabb leverans och hög standard, professionell hjälp och bra och tydlig kommunikation med kunderna. Dock nämns det också att det finns en del problem med kundservice, då vissa upplever den som värdelös och att det kan vara obehagliga svar. Trots detta verkar företaget ha fina produkter och en smidig köpprocess, vilket gör att många rekommenderar dem. Med en noggrant information om storlek och egenskaper samt en proffsig nätbutik får Carl bra betyg, även om vissa kunder önskar mer information om mått och upplever att vissa svar inte är trevliga. (63%)

👍 37   👎 13

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.