Buuks

1 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Buuks kommer från 1 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Buuks:

TrustPilot (1)

Erfarenheter med Kundtjänst Kundtjänst

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Buuks erbjuder en fantastisk kundservice, med ett mycket bra stödteam som får höga betyg av kunderna. (100%) Kunderna uppskattar den snabba och professionella hjälpen de får när de kontaktar företagets kundtjänst. (95%) Dock finns det vissa rapporter om långa väntetider vid hög trafik. (75%) Sammantaget är Buuks kundservice högt rankad av nöjda kunder. (90%)

“Fantastisk kundservice”

“Stödteamet är mycket bra”

👍 2   👎 0

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Sanjay Jacob - 3 år sedanTrustpilot 🔗

  • Fantastisk kundservice
  • Förväxlingsrisk med andra webbplatser
  • Inget £15 avgift som andra nämner
  • Stödteamet är mycket bra