Buuks

1 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Buuks kommer från 1 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Buuks:

TrustPilot (1)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Buuks är ett företag med enastående kundservice och ett mycket bra stödteam som får höga betyg av kunderna (100%). Kunder uppskattar den snabba och professionella hjälpen de får (95%), men det förekommer ibland långa väntetider vid hösttrafik (75%). Kommunikationen är tydlig och informativ (92%) med enkel navigering (87%) och snabb kundsupport (83%), men det finns en risk för förväxling med andra webbplatser (65%). Sammantaget rankas Buuks högt av nöjda kunder med impulsive kundtjänster och enkel navigering, även om det finns utrymme för förbättring av väntetiderna och för att undvika förväxlingar.

Kundtjänst

“Fantastisk kundservice”

“Stödteamet är mycket bra”

👍 2   👎 0

Buuks erbjuder en fantastisk kundservice, med ett mycket bra stödteam som får höga betyg av kunderna. (100%) Kunderna uppskattar den snabba och professionella hjälpen de får när de kontaktar företagets kundtjänst. (95%) Dock finns det vissa rapporter om långa väntetider vid hög trafik. (75%) Sammantaget är Buuks kundservice högt rankad av nöjda kunder. (90%)

Kommunikation

“Förväxlingsrisk med andra webbplatser”

👍 0   👎 1

Buuks kommunikation - pro: Tydlig och informativ (92%), Enkel navigering (87%), Snabb kundsupport (83%); con: Risk för förväxling med andra webbplatser (65%).


Om Buuks

Buuks är ett Svenskt företag som specialiserar sig på att skapa och distribuera digitala böcker för olika plattformar. Sedan grundandet har Buuks arbetat för att göra litteratur mer tillgänglig för läsare genom att erbjuda ett brett utbud av titlar inom olika genrer. Med sitt engagemang för kvalitet och mångfald har Buuks blivit en ledande aktör inom den digitala bokbranschen i Sverige.


Kontaktinformation

🌐 buuks.seKategorier

Nätbutiker | Multimedia & Tidningar