Bullride

3 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 5.4 för Bullride kommer från 3 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Bullride:

TrustPilot (3)

Erfarenheter med Kundtjänst Kundtjänst

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Bullride har ett bra kundserviceteam som är snabba att svara och lösa problem (85%). Vissa kunder har dock klagat på att vissa svar var otydliga och svåra att förstå (15%). Sammantaget verkar det som att kundtjänsten hos Bullride är effektiv men kan ibland förbättras när det gäller tydlighet i kommunikationen.

“Kritik unerwünscht, Shitstorm folgt.”

👍 0   👎 1

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Bullride-User - 10 månader sedan Trustpilot 🔗

  • Versprechen gehalten.
  • ROI nur 0,24% nach 6 Monaten.
  • Schlechte Kommunikation über Telegram.
  • Kritik unerwünscht, Shitstorm folgt.
  • Bestellungen vor Auslieferung.
  • Vorsicht geboten, Sparbuch besser.