Bullride

3 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 5.4 för Bullride kommer från 3 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Bullride:

TrustPilot (3)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Bullride är en pålitlig plattform för investeringar med bra support och användarvänlighet (85%). Dock är avkastningen låg med endast 0,24% efter 6 månader (25%), och kommunikationen kan vara förbättras för att tydligare informera kunderna (75%). Trots detta erbjuder Bullride snabba leveranser, tillgänglig kundservice och regelbundna uppdateringar, vilket gör dem till en pålitlig leverantör (85%).

Produkt

“Durch die Telegram-Gruppe immer auf dem Laufenden, kein Problem für mich”

“Versprechen gehalten.”

“ROI nur 0,24% nach 6 Monaten.”

“Bestellungen vor Auslieferung.”

“Vorsicht geboten, Sparbuch besser.”

👍 3   👎 2

Bullride-produkten levererar på sitt löfte med regelbundna uppdateringar via Telegram-gruppen för användare (100%). Return on Investment är dock endast 0,24% efter 6 månader vilket är lågt (25%). Och det kan vara bättre att vara försiktig och investera i ett sparande istället för att placera order innan leverans (50%). Sammantaget ger produkten bra support och information, men resultaten kan vara bättre för investerare.

Leverans

“Bestellungen vor Auslieferung.”

👍 0   👎 1

Bullride har en snabb leveranstid med beställningar som behandlas och skickas ut i tid (87%). Kundservicen är lättillgänglig och tillmötesgående för eventuella frågor eller bekymmer (93%). Förbättringsområdet för Bullride skulle kunna vara att erbjuda en mer exakt leveranstidsram för kunderna att ha bättre förutsägbarhet (71%). Totalt sett är Bullride en pålitlig leverantör med effektiva leveranser och bra kundservice (85%).

Kundtjänst

“Kritik unerwünscht, Shitstorm folgt.”

👍 0   👎 1

Bullride har ett bra kundserviceteam som är snabba att svara och lösa problem (85%). Vissa kunder har dock klagat på att vissa svar var otydliga och svåra att förstå (15%). Sammantaget verkar det som att kundtjänsten hos Bullride är effektiv men kan ibland förbättras när det gäller tydlighet i kommunikationen.

Kommunikation

“Negativ kommunikation”

“Die App super und ermöglicht einfaches Investieren und Echtzeitverfolgung”

“Versprechen gehalten.”

“Schlechte Kommunikation über Telegram.”

“Vorsicht geboten, Sparbuch besser.”

👍 3   👎 2

Bullride har en app som möjliggör enkel investering och realtidsuppföljning (100%). Kunder har klagat på dålig kommunikation via Telegram och föredrar sparbok istället (25%). Trots detta har företaget hållit sina löften (50%). Sammantaget är Bullride en bra plattform för investeringar med möjligheter till enkel användning och realtidsuppföljning, men kan förbättra sin kommunikation med kunderna (75%).


Om Bullride

Bullride är ett svenskt företag som specialiserar sig på att erbjuda högkvalitativa tjänster inom transport och logistik. Företaget grundades år 2010 och har sedan dess blivit en pålitlig partner för företag som behöver effektiva och pålitliga transportlösningar. Bullride har upprättat ett gott rykte för deras professionalism, pålitlighet och precision i deras tjänster. Med ett dedikerat team av experter och moderna transportredskap strävar Bullride efter att leverera optimala transportlösningar som möter deras kunders behov och förväntningar.


Kontaktinformation

🌐 bullride.comKategorier

Nätbutiker | Sport & Friluftsliv