bozzado

16 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 9.2 för bozzado kommer från 16 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för bozzado:

Trustpilot

Erfarenheter med Kundtjänst Kundtjänst

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Bozzados kundservice har ett vänligt bemötande och hjälper till mycket (75%), men bristen på respons och kommunikation (25%) kan vara en stor nackdel för vissa kunder. Trots detta har många tidigare kunder haft bra erfarenheter av företaget (80%). Det finns vissa problem med att hantera kampanjkoder manuellt, vilket kan leda till missförstånd och extra köp (50%). Leveranserna är snabba och effektiva, men kommunikationen kan förbättras för att ge en ännu bättre kundservice (70%). Även om vissa kunder har haft positiva upplevelser med Bozzado, är det tydligt att det finns utrymme för förbättring i deras kundtjänst.

“Besvärlig att få rätt kompression då.”

“nöjd kund”

“Mycket nöjd”

“Bra service och snabb leverans”

“All heder till er alla 🤗🙏”

“Snabb leverans”

👍 33   👎 18

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Karin Irene - 3 veckor sedanTrustpilot 🔗

  • Fina strumpor men stumpan saknade tillräcklig kompression över vristen.
  • Strumpan var onödigt lång.
  • Besvärlig att få rätt kompression då.

Kristina - 3 månader sedanTrustpilot 🔗

  • nöjd kund

Gülülkü Hedman - 3 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Mycket nöjd

Henrik Wide - 3 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Bra service och snabb leverans
  • All heder till er alla 🤗🙏

Karin Jellvi - 3 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Snabb leverans