bozzado

16 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 9.2 för bozzado kommer från 16 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för bozzado:

TrustPilot (16)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Bozzado erbjuder produkter av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser (80%) med en lättanvänd webbplats och snabb leverans (90%). Trots vissa problem med lagerhantering och kommunikation (10%), ger företaget en bra köpupplevelse med generös returpolicy och bra kundservice (75%). Det finns utrymme för förbättringar i kommunikationen och kundservicen för att ge en ännu bättre helhetsupplevelse för kunderna. (70%)

Produkt

“Fina strumpor men stumpan saknade tillräcklig kompression över vristen.”

“Strumpan var onödigt lång.”

“Besvärlig att få rätt kompression då.”

“Bra kvalitet”

“Sköna sockar”

“Lilltån kommer inte fram ordentligt i strumpan”

“Snabb leverans”

“Bra passform”

“Snabb leverans och bra kvalitet”

“Bra kvalitet till super pris”

“Beskrivningen av varan är bra”

“Ruskigt prisvärt toppen”

“nöjd kund”

“Dålig kvalitet på varorna”

“Elastiska trådar kom ut efter en tvätt”

“Produkten var precis som jag tänkt mig”

“Mycket nöjd”

“Snabb leverans”

👍 86   👎 20

Bozzados produkter har en bra kombination av hög kvalitet till ett konkurrenskraftigt pris (80%), även om vissa kampanjkoder kan ha problem i kassan (20%). Webbplatsen är lätt att navigera på och erbjuder snabb leverans och bra betalningsalternativ (90%), men vissa produkter kan vara ur lager och företaget kan ha problem med lagerhanteringen (10%). Trots detta erbjuder Bozzado sköna stödstrumpor av god kvalitet med balla tryck, även om de kan vara något tunna (75%). Sammantaget ger kunderna en bra köpupplevelse med bra priser och hög kvalitet (85%).

Leverans

“Besvärlig att få rätt kompression då.”

“Snabb leverans”

“Bra passform”

“Snabb leverans och bra kvalitet”

“Snabb leverans”

“Snabb leverans”

“Leveranstiden är bra”

“nöjd kund”

“Snabb leverans”

“Bra service och snabb leverans”

“Snabb leverans”

👍 79   👎 15

Delivery of Bozzado får beröm för den snabba och smidiga leveransen, med en detaljerad hemsida som gör det lätt att hitta produktinfo. Kunden uppskattar även de bra betalningsalternativen och den snabba frakten. Det finns dock klagomål på långsamma leveranser och bristande kommunikation vid vissa tillfällen. Overall, har Bozzado en snabb leveranstid och bra kvalitet, vilket uppskattas av de flesta kunder. (70%)

Kundtjänst

“Besvärlig att få rätt kompression då.”

“nöjd kund”

“Mycket nöjd”

“Bra service och snabb leverans”

“All heder till er alla ??”

“Snabb leverans”

👍 33   👎 18

Bozzados kundservice har ett vänligt bemötande och hjälper till mycket (75%), men bristen på respons och kommunikation (25%) kan vara en stor nackdel för vissa kunder. Trots detta har många tidigare kunder haft bra erfarenheter av företaget (80%). Det finns vissa problem med att hantera kampanjkoder manuellt, vilket kan leda till missförstånd och extra köp (50%). Leveranserna är snabba och effektiva, men kommunikationen kan förbättras för att ge en ännu bättre kundservice (70%). Även om vissa kunder har haft positiva upplevelser med Bozzado, är det tydligt att det finns utrymme för förbättring i deras kundtjänst.

Kommunikation

“Fina strumpor men stumpan saknade tillräcklig kompression över vristen.”

“Besvärlig att få rätt kompression då.”

“Mycket nöjd”

“All heder till er alla ??”

“Snabb leverans”

👍 30   👎 24

Kommunikationen med Bozzado får blandade recensioner. Många kunder tycker att det är lätt att navigera på hemsidan och hitta produktinformation, samt att de får snabb leverans och har bra betalningsalternativ. Dock verkar det finnas problem med kampanjkoder som inte fungerar i kassan, bristande lagerhantering och dålig kommunikation. Vissa kunder har fått bra kundservice och vänligt bemötande med svar på sina meddelanden, medan andra rapporterar att de inte fått någon respons från företaget. Sammantaget verkar Bozzado behöva förbättra sin kommunikation och lagerhantering för att ge en mer enhetlig och positiv kundupplevelse. (74%)

Webbplats

“Beskrivningen av varan är bra”

👍 4   👎 0

Bozzados webbplats erbjuder enkel navigering och tydlig produktinformation (100%), snabb leverans och ett bra urval av betalningsalternativ (100%). Kundrecensionerna visar att det inte finns några klagomål hittills (100%), vilket ger en positiv upplevelse för användarna.

Returpolicy

👍 5   👎 0

Bozzados returpolicy verkar vara generös och kundvänlig med leverans av nya varor utan krav på retur av felaktiga varor, vilket uppskattas av kunderna. Detta bidrar till en smidig och problemfri hantering av eventuella felaktiga leveranser och är ett stort plus för företagets rykte. (80%)


Om bozzado

Bozzado är ett företag inom hem- och fritidsbranschen som erbjuder ett brett utbud av smarta prylar, roliga produkter och presenter. Företaget grundades med visionen att erbjuda kunder unika och användbara produkter som kan göra deras liv enklare och roligare. Bozzado är en svensk webbshop med snabba leveranser och olika betalningsalternativ, inklusive Klarna. Bozzado har sitt eget varumärke och fokuserar på att erbjuda produkter av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Företagets sortiment är noggrant utvalt och innehåller produkter inom olika kategorier, inklusive bar- och grilltillbehör, hälsa och träning, hem och fritid, lek och pyssel, verktyg och tillbehör, samt hund- och kattprodukter. Bozzados mål är att erbjuda kunderna det bästa urvalet av produkter och att erbjuda en enkel och smidig köpupplevelse.


Kontaktinformation

🌐 bozzado.seKategorier

Nätbutiker | Barn & Baby