Booztlet

13 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 8 för Booztlet kommer från 13 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Booztlet:

Trustpilot

Erfarenheter med Kundtjänst Kundtjänst

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Booztlet har en övervägande positiv kundservice med snabba och smidiga lösningar på problem (85%). Kundtjänsten är hjälpsam vid eventuella prisjusteringar eller byte av vara (75%). Några kunder har dock upplevt negativa situationer och känner sig lurade, vilket kan förbättras för att öka kundnöjdheten (15%). Sammantaget erbjuder Booztlet en bra kundservice med snabbt och enkelt byte av varor samt trevligt bemötande (80%).

“Snabb leverans”

“Vänligt bemötande vid returärenden”

“bra kundservice”

“Bra service”

“Trevliga o kunniga”

“Trevligt bemötande och snabba svar på mail”

👍 97   👎 15

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Cecilia Wilen - 3 veckor sedanTrustpilot 🔗

  • Snabb leverans
  • Vänligt bemötande vid returärenden

Sarwa Mohammed - 3 veckor sedanTrustpilot 🔗

  • bra kundservice

Marwa Jaballah - 4 veckor sedanTrustpilot 🔗

  • Bra service

Dagmara Mijailovic - 4 veckor sedanTrustpilot 🔗

  • Trevliga o kunniga
  • Trevligt bemötande och snabba svar på mail