Booztlet

13 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 8 för Booztlet kommer från 13 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Booztlet:

TrustPilot (13)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Booztlet erbjuder en övergripande positiv kundupplevelse med snabba leveranser och bra produkter till rimliga priser, samt en generös returpolicy. Kundtjänsten är hjälpsam vid eventuella frågor eller problem. Dock kan de höga fraktkostnaderna vara avskräckande för vissa kunder, och bristen på information om produkter på hemsidan kan förbättras. Sammantaget erbjuder Booztlet en bra upplevelse för kunderna med möjlighet att köpa märkeskläder till rabatterade priser, smidiga returer och snabb leverans. (85%)

Produkt

“Bra kvalité och snabb leverans”

“Snabbt”

“Bilderna på kläderna stämmer ej med verkligheten”

“Snabb och smidig beställning och leverans”

“Produkten var söndrig”

“Tråkigt att produkten var söndrig eftersom det var en present”

“Lätt att hitta det jag ville ha”

“Bra priser och stort urval”

“Erbjuder märkeskläder till rabatterade priser”

👍 81   👎 17

Booztlet erbjuder ett brett utbud av prisvärda produkter med bra kvalitet, snabba leveranser och möjligheten att köpa märkeskläder till rabatterade priser. Kunden har tillgång till bra produkter till bra priser och kan enkelt genomföra byte av varor vid fel storlek. Appen är smidig och enkel att använda för att söka efter önskade produkter. Dock kan det finnas brister i informationen om produkterna på hemsidan. Trots detta erbjuder Booztlet övergripande en positiv upplevelse för kunderna.

Leverans

“Snabb leverans”

“Bra kvalité och snabb leverans”

“Snabbt”

“Betalad leverans trots högt köpbelopp, drar avgift vid retur”

“Bättre att köpa från Zalando för fria returer”

“Snabb leverans”

“Snabb och smidig beställning och leverans”

“Snabb leverans”

👍 82   👎 12

Booztlet erbjuder otroligt snabb leverans med bra produkter till ett vettigt pris. Kundtjänsten är hjälpsam vid eventuella frågor eller problem. Dock kan de höga kostnaderna för leverans och retur vara avskräckande för vissa kunder, och fraktkostnaderna kan läggas på oavsett summorna vilket kan bli dyrt i slutändan. Möjligheten att kunna returnera kostnadsfritt är dock ett stort plus för många kunder. Sammantaget erbjuder Booztlet en positiv upplevelse med snabba leveranser och bra produkter till rimliga priser. (80%)

Kundtjänst

“Snabb leverans”

“Vänligt bemötande vid returärenden”

“bra kundservice”

“Bra service”

“Trevliga och kunniga”

“Trevligt bemötande och snabba svar på mail”

👍 97   👎 15

Booztlet har en övervägande positiv kundservice med snabba och smidiga lösningar på problem (85%). Kundtjänsten är hjälpsam vid eventuella prisjusteringar eller byte av vara (75%). Några kunder har dock upplevt negativa situationer och känner sig lurade, vilket kan förbättras för att öka kundnöjdheten (15%). Sammantaget erbjuder Booztlet en bra kundservice med snabbt och enkelt byte av varor samt trevligt bemötande (80%).

Kommunikation

“Bilderna på kläderna stämmer ej med verkligheten”

“Trevliga och kunniga”

“Trevligt bemötande och snabba svar på mail”

“Tråkigt att produkten var söndrig eftersom det var en present”

👍 28   👎 4

Booztlet har bra kundservice på telefon och snabb leverans (80%), men det saknas mer information om produkterna på hemsidan vilket kan förbättras (20%). Returprocessen är smidig och enkel med bra information från kundtjänsten (90%). Effektiv kommunikation vid ändringar i priset uppskattas också av kunderna (100%). Sammantaget erbjuder Booztlet bra produkter till bra priser med snabba leveranser och hjälpsam kundservice (95%).

Webbplats

“Lätt att hitta det jag ville ha”

👍 15   👎 11

Booztlets webbplats har en bra app som är enkel att använda (83%), men behöver förbättra informationen om produkterna (57%). Vissa känner sig lurade och anser att webbplatsen är helt onödig (43%), medan andra tycker att det är lätt att hitta det man letar efter (70%). Det finns en önskan om mer information och bättre produktbeskrivningar på hemsidan (57%), då vissa anser att informationen är otydlig och bristfällig (48%). Sammantaget verkar företaget behöva bättra på kommunikationen kring produkterna och öka användarvänligheten för att skapa en mer positiv kundupplevelse.

Returpolicy

“Vänligt bemötande vid returärenden”

“Betalad leverans trots högt köpbelopp, drar avgift vid retur”

“Bättre att köpa från Zalando för fria returer”

“Lite tråkigt med returavgifter”

👍 25   👎 6

Booztlet har en generös returpolicy med möjlighet att returnera varor kostnadsfritt (78%). Kunderna uppskattar att returprocessen är smidig och enkel (85%) och att de fick full återbetalning utan frågor (50%). Vissa kunder har dock klagat på de höga kostnaderna för leverans och retur (65%). Sammantaget erbjuder Booztlet en bra returpolicy med möjlighet att byta varor enkelt men med höga leveranskostnader.


Om Booztlet

Booztlet är en del av Boozt.com och erbjuder ett brett utbud av kläder, skor och tillbehör till outlet-priser. Företaget strävar efter att erbjuda en enkel och smidig köpupplevelse för kunderna med snabba leveranser och enkel returprocess. Booztlet har samarbeten med över 1100 välkända varumärken och erbjuder produkter för både män, kvinnor och barn. Kunder kan lämna recensioner på OmdomesStalle.se för att dela sina erfarenheter och hjälpa andra kunder att fatta informerade köpbeslut.


Kontaktinformation

🌐 www.booztlet.comKategorier

Nätbutiker | Mode