batteryupgrade

29 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 5.6 för batteryupgrade kommer från 29 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för batteryupgrade:

Trustpilot

Erfarenheter med Webbplats Webbplats

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Batteriuppgraderingswebbplatsen har ett brett sortiment och en enkel beställningsprocess, vilket har fått positiv feedback från kunderna (60%). Tyvärr har vissa kunder rapporterat falska recensioner på webbplatsen och varnat för att inte ha läst negativa omdömen tidigare (40%). Det finns också snabb och prisvärd leverans av batteriet samt bra service tillgänglig (20%). Webbplatsen erbjuder tydlig information och bilder, men det finns fortfarande rum för förbättringar för att undvika missförstånd (80%). Sammantaget verkar det vara en pålitlig plats att handla batterier, men kunder uppmanas att vara medvetna om eventuella falska recensioner och vara noga med att läsa omdömen från andra användare innan de gör ett köp.

“Falska recensioner”

“Brett sortiment och enkelt att beställa”

“Rena bluffen”

👍 11   👎 11

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Stefan Holm - 6 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Dålig leverans och kommunikation
  • Falska recensioner
  • Långsam leverans
  • Osäkert beställningsprocess

Jonny Polvora - 19 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Brett sortiment och enkelt att beställa
  • Bra uppföljning och enkelt att spåra beställningen
  • Beställningen kom efter några dagar

Thomas Bengtsson - 5 år sedanTrustpilot 🔗

  • Rena bluffen