batteryupgrade

29 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 5.6 för batteryupgrade kommer från 29 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för batteryupgrade:

Trustpilot

Erfarenheter med Returpolicy Returpolicy

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Batteryupgrade har en returpolicy som kan vara problematisk med endast 50% av recensionerna som anger problem med återbetalning. Trots höga priser och vissa leveransproblem verkar det finnas positiva recensioner som inte har något att klaga på. Det är dock bekymmersamt att vissa kunder upplevde att de blev nekade ersättning för felaktiga produkter utan att täcka fraktkostnader. Det är tyvärr en del risk med att handla från Batteryupgrade.

“Batteriet höll i 2 år efter inköp”

“Bra att jag betalade med Paypal så jag kunde få tillbaka pengarna”

“Inga varor skickade trots lång väntetid och bara ursäkter”

“Bristande leveranser och förhalad återbetalning”

“Bristande leveranser och förhalad återbetalning”

👍 2   👎 10

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Mauricio Godoy - 11 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Batteriet höll i 2 år efter inköp

Nicklas - 24 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Bra att jag betalade med Paypal så jag kunde få tillbaka pengarna
  • Inga varor skickade trots lång väntetid och bara ursäkter

Besviken - 5 år sedanTrustpilot 🔗

  • Bristande leveranser och förhalad återbetalning
  • Bristande leveranser och förhalad återbetalning