Babymarkt

16 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 9.4 för Babymarkt kommer från 16 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Babymarkt:

Trustpilot

Erfarenheter med Leverans Leverans

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Babymarkts leveransservice får en sammanlagd positiv feedback på 80%. Kundrecensioner lyfter fram fördelarna med snabb leverans (70%), smidig betalningsprocess (60%) och enkel köpprocess (30%). Dock finns det klagomål på att produkter inte har levererats komplett (20%) och vissa kunder har väntat på sin beställning (20%). Trots detta är majoriteten av kunderna nöjda med leveranstiden och betalningsprocessen.

“Smidigt att beställa”

“Bra personal hjälpte vid krånglig beställning”

“bra produktval”

“snabb leverans”

“bristande produktkvalitet”

“lång leveranstid”

👍 54   👎 6

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Martina Blomberg - 5 veckor sedanTrustpilot 🔗

  • Smidigt att beställa

Angelica - 7 veckor sedanTrustpilot 🔗

  • Bra personal hjälpte vid krånglig beställning

Carina - 7 veckor sedanTrustpilot 🔗

  • bra produktval
  • snabb leverans

Sara - 3 månader sedanTrustpilot 🔗

  • bristande produktkvalitet
  • långsam och ineffektiv kundservice
  • höga returkostnader
  • lång leveranstid