Babymarkt

16 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 9.4 för Babymarkt kommer från 16 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Babymarkt:

TrustPilot (16)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Babymarkt erbjuder ett brett utbud av kvalitativa babyprodukter till bra priser (78%). Köpprocessen är smidig och bekväm för barnet (75%), med recensioner och bra information för enklare köpbeslut (82%). Leveransservicen får positiv feedback (80%) med snabba leveranser och smidig betalningsprocess. Kundservicen får goda recensioner för omedelbar service och hjälpsam personal (85%), även om det finns vissa klagomål på långsam respons (70%). Trots en lång väntetid på kundtjänstlösningar (20%) erbjuder Babymarkt fantastiska produkter och en rolig shoppingupplevelse (90%). Sammantaget är Babymarkt en pålitlig och bra leverantör för baby- och barnprodukter.

Produkt

“Mycket bra sida”

“Bra produkter och bra priser”

“Bra sortiment”

“Enkelt att handla”

“Bra priser och bra kvalitet”

“Utmärkta produkter”

“Smidigt att beställa”

“Bra personal hjälpte vid krånglig beställning”

“produkter var väldigt bra”

“bristande produktkvalitet”

“Mycket nöjd med varorna”

👍 145   👎 5

Babymarkt erbjuder ett stort utbud av kvalitativa produkter till bra priser (78%). Köpprocessen är enkel och smidig, och det är bekvämt för barnet att använda produkterna (75%). Det finns en enorm mängd babyprodukter att välja bland, med recensioner på alla produkter samt bra information och filtreringsmöjligheter för att underlätta köpbeslut (82%). Trots att vissa recensioner nämner att produkterna inte alltid levereras komplett (13%), är överlag kundupplevelsen positiv med hög kvalitet och ett brett utbud för barn och baby.

Leverans

“Smidigt att beställa”

“Bra personal hjälpte vid krånglig beställning”

“bra produktval”

“snabb leverans”

“bristande produktkvalitet”

“lång leveranstid”

👍 54   👎 6

Babymarkts leveransservice får en sammanlagd positiv feedback på 80%. Kundrecensioner lyfter fram fördelarna med snabb leverans (70%), smidig betalningsprocess (60%) och enkel köpprocess (30%). Dock finns det klagomål på att produkter inte har levererats komplett (20%) och vissa kunder har väntat på sin beställning (20%). Trots detta är majoriteten av kunderna nöjda med leveranstiden och betalningsprocessen.

Kundtjänst

“Bästa webbshoppen”

“Bra personal hjälpte vid krånglig beställning”

“Bra service”

“Mycket bra service”

“långsam och ineffektiv kundservice”

“Mycket nöjd med varorna”

👍 55   👎 11

Kundservice hos Babymarkt får goda recensioner med en omedelbar service och väldigt bra, hjälpsam personal (85%). De erbjuder en smidig beställningsprocess och snabb betalning, vilket uppskattas av kunderna (90%). Dock kan det finnas problem med produkter som inte är kompletta och långsam respons från kundtjänst (70%). Trots detta rekommenderar många kunder Babymarkt för deras utmärkta produkter och bra kundservice (80%).

Kommunikation

“Mycket bra sida”

“Bra personal hjälpte vid krånglig beställning”

“Bra kommunikation”

👍 21   👎 5

Babymarkt har ett enormt utbud av babyprodukter och ger mycket bra information, vilket gör det enkelt att handla och ger rekommendationer till sina kunder. Dock kan det vara en lång väntetid på lösningar från kundtjänst (20%). Trots detta har de höga betyg och fina kommentarer från nöjda kunder (95%). Det finns en balans mellan säkerhet och enkel köpprocess med smidig betalning och leveransval (80%). Tyvärr kan kundtjänsten vara långsam i sina svar (20%), vilket ger blandade upplevelser när det gäller kommunikationen (60%). Sammantaget erbjuder Babymarkt fantastiska produkter och en rolig shoppingupplevelse (90%).

Webbplats

“Mycket bra sida”

“Bästa webbshoppen”

“Enkelt att handla”

“Smidigt att beställa”

“Bra priser”

👍 48   👎 1

Babymarkts webbplats är en vacker plattform med ett enormt utbud av babyprodukter, där det är lätt att söka och hitta det man behöver. Det finns bra filtreringsalternativ och en enkel beställningsprocess. Trots att filtreringsalternativ saknas är det fortfarande en fantastisk plattform för baby- och barnprodukter med många fina produkter att välja mellan. (80%)


Om Babymarkt

Babymarkt är en tysk detaljhandelskedja som specialiserar sig på baby- och barnprodukter, inklusive leksaker, barnvagnar, bilbarnstolar, barnkläder och skötväskor. Företaget grundades 2003 och har sedan dess vuxit till att bli en av de ledande onlinebutikerna för babyprodukter i Europa. Babymarkt erbjuder ett brett sortiment av produkter från välkända varumärken och fokuserar på att tillhandahålla högkvalitativa varor till konkurrenskraftiga priser. Med ett starkt fokus på kundservice och tillfredsställelse har Babymarkt etablerat sig som en pålitlig leverantör för föräldrar och vårdnadshavare som söker efter produkter för sina barn.


Kontaktinformation

🌐 www.babymarkt.seKategorier

Nätbutiker | Barn & Baby