Artglassvista

22 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 9 för Artglassvista kommer från 22 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Artglassvista:

Trustpilot

Erfarenheter med Webbplats Webbplats

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Artglassvista har en enkel beställningsprocess med snabb leverans (70%). Varorna kommer snabbt och väl skyddade i sin förpackning (60%). Tyvärr kan det finnas fel färgbeskrivningar och missvisande produktbeskrivningar på hemsidan, vilket kan göra att bilden inte överensstämmer med den verkliga produkten (50%). Trots detta är många kunder mycket nöjda med ArtGlassVista och tycker att det är enkelt att beställa (80%). Det kan dock vara bra att visa beställningsinformation tidigare (40%) för en mer transparent köpupplevelse.

“slarvat bort varorna”

“Alla moment fungerade perfekt”

“enkel betalning”

👍 14   👎 5

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Cecilia Norling - 3 år sedanTrustpilot 🔗

  • slarvat bort varorna
  • kunde skött detta bättre
  • glömt ärendet
  • inget system för uppföljning

Unni Åström - 4 år sedanTrustpilot 🔗

  • Alla moment fungerade perfekt

Annika T-R - 4 år sedanTrustpilot 🔗

  • snabb service
  • enkel betalning